Beste smartphone van 2016 / 2017

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    


De Britse experts van PC Advisor hebben een ranglijst opgemaakt van de beste smartphones van 2016 (en vast ook voor 2017). Hier de top vijf van deze beste smartphone van het jaar.De onderstaande smartphones zijn goedkoop aan te schaffen bij de beste winkels om een telefoon te kopen.

1. Samsung Galaxy S7 Edge

Als telefoon van het jaar koos PC Advisor de Samsung Galaxy S7 Edge. Deze smartphone beschikt over een groot 5,5 inch scherm zodat je ook van een phablet kunt spreken. De beste smartphone van 2016 beschikt over een zeer goede camera waarmee je ook bij slecht licht mooie scherpe foto's kunt maken.

Speciaal aan de Edge is de rand die in tegenstelling tot die van de S6 Edge ook echt functioneel is. Je kunt er informatie op tonen (tekst, maar ook een kompas of een liniaal), zelfs als het scherm uitstaat, en via de rand kun je apps opstarten.

2. Samsung Galaxy S7

De standaard S7 is met 5,1 inch wat kleiner dan de Edge. Dat is jammer als je er bijvoorbeeld video op kijkt, maar het maakt de Samsung Galaxy S7 wel handzamer en makkelijker om mee te nemen. En natuurlijk mist de gewone S7 het randje van de Edge. Daartegenover staat wel een lagere prijs.

3. LG G5

Na de beide Samsungs is de derde plek voor de LG G5. Dit is een innovatieve smartphone die je ook hardwarematig naar je hand kunt zetten. Het is een modulaire telefoon waaraan je onderdelen kunt toevoegen. De accu kun je uitnemen en vervangen door een ander onderdeel.Ook bijzonder zijn de camera's. Drie in totaal! Aan de achterkant bevinden zich een 16 megapixel en een 8 megapixel camera met een groothoeklens. Ook de camera aan de voorkant is met zijn 8 megapixel-resolutie van zeer goede kwaliteit.

4. Apple iPhone 7

De Apple iPhone behoeft geen introductie. Deze zevende versie beschikt over een  12 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie. Een aparte fotocamera heb je echt niet meer nodig! Ook de 7 megapixel selfie-camera is een topper. Dankzij 3D touch bepaalt de hoeveelheid druk die je uitoefent ook wat de telefoon moet doen. En de Apple iPhone 7 is waterdicht.

5. OnePlus 3T

De OnePlus 3T is van deze top vijf de grote onbekende in Nederland. Deze nieuwe telefoon is dan ook nog nauwelijks te koop in Nederland en Belgiƫ. Het is met afstand de goedkoopste smartphone uit deze top vijf maar hij verdient zijn plek absoluut.

De OnePlus 3T heeft een groot 5,5 inch scherm en twee goede camera's (16 megapixel  en 8 megapixel). Ook met deze smartphone kun je je fotocamera de deur uit doen. De Qualcomm Snapdragon 820 processor  zorgt in combinatie met het 6 GB RAM-geheugen voor indrukwekkende prestaties.

Kijk hierboven bij de beste winkels om een telefoon te kopen om deze en andere smartphones goedkoop aan te schaffen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.