Leuke pretparken voor kinderen

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    


Op zoek naar een leuk uitstapje met kinderen voor het weekend of deze vakantie? Kijk dan eens bij deze vijf leuke pretparken voor kinderen. Je kunt er bovendien met korting naartoe.


Kijk bij de pagina korting op dagtrips voor de mogelijkheden om voor onderstaande pretparken kaarten met korting te kopen. (En voor nog veel meer attractieparken, dierentuinen, musea en andere uitstapjes).

1. Linnaeushof

Linnaeushof in Bennebroek (vlak bij Haarlem) is de allergrootste speeltuin van Europa. Vooral voor kleinere kinderen tot 10 jaar is dit een superleuke speeltuin met meer dan 350 speeltoestellen en attracties. Je vindt er zowel moderne attracties als nostalgische speeltuin-toestellen. Voor de peuters en kleuters is er een afgeschermd gedeelte waar ze veilig kunnen spelen. Voor wat oudere kinderen zijn er onder andere een klimwand, skiswing en skaterail. En bij slecht weer is er een grote overdekte speeltuin.

2. Toverland

In Sevenem (Noord Limburg) ligt Toverland. Een groot pretpark dat zowel voor kleine als grote kinderen superleuk is. Voor kleine kinderen zijn er indoor- en outdoor-speeltuinen met heel veel attracties. Voor de oudere kinderen zijn er Troy (de hoogste houten achtbaan van de Benelux!), de boosterbikes, het schommelschip Scorpios, de draaiende achtbaan Dwervelwind en de spectaculaire wildwaterbaam Djengu River. Vergeet ook de survivalbaan en de klimtorens niet!

3. Julianatoren

Een zeer populair pretpark / speeltuin in Apeldoorn voor peuters, kleuters en kinderen tot een jaar of 10. Met 60 grote en kleine attracties. Jul de Muis heet je welkom en laat je heerlijk spelen in haar park. Je kan er rondvliegen in een (bijna) echte helikopter, rondrijden door een kabouterland en op dino-safari gaan.

4. Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen is een volwaardig pretpark met meer dan 30 spannende attracties en shows. Wildwaterbaan, achtbanen, een 40 meter hoge Free Fall, een 4D-film, een spectaculaire circusshow,.. het is er allemaal. En heel veel meer! Bezoek vooral ook het waterpark met 10 glijbanen, waarvan 3 bijzonder groot en vol special effects.

5. Familiepretpark De Waarbeek

De Waarbeek in Hengelo is de leukste en grootste speeltuin van het oosten van het land. In dit pretpark voor de hele familie vind je vooral nostalgische attracties voor jong en oud. Een uniek pretpark waarin naast veel leuke attracties en speeltoestellen ook veel live entertainment te zien is. Ideaal voor een familieuitstapje.

Kijk bij de bovenaan genoemde website voor korting op al deze attractieparken, maar bijvoorbeeld ook voor korting op parken als Bobbejaanland, Avonturenpark Hellendoorn, Duinrell, Tivoli, Plopsa Indoor, Movie Park, Walibi Belgium. Phantasialand en veel meer.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.