Hondenvoer top 10 (met tips en informatie)

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    

De top 10 hondenvoer producten. Zowel hondenbrokken als natvoer. Met aanbiedingen en tips voor het kiezen van je beste hondenvoer.

beste voer honden

Je wilt het beste hondenvoer voor je hond. Maar het moet natuurlijk ook wel betaalbaar zijn. Hier de hondenvoer top tien.Hondenvoer top 10 (brokken en natvoer)


Deze top tien van meest populaire hondenvoer is gebaseerd op de verkopen van de dierenwinkel van Bol.com. Bol is met deze online shop één van de grootste en beste online dierenwinkels van Nederland. Online kun je dierenvoer en andere benodigdheden voor je huisdier goedkoop en makkelijk kopen.

Hondenbrokken en natvoer

Hondenvoer heb je als hondenbrokken en als natvoer. Dat laatste koop je weer in verschillende vormen zoals in blik, in een kuipje in een zakje of als worst. De top vijf van meest verkocht hondenvoer wordt echter genomineerd door de hondenbrokken.

Wat zijn goede hondenbrokken

Goede hondenbrokken bestaan voornamelijk uit vlees waarvan een deel gevogelte is. Koolhydraten heeft een hond niet nodig, doe moeten er dan ook zo min mogelijk inzitten. Het vetgehalte moet minimaal 16% zijn en ook natuurlijke vitaminen zijn belangrijk in het hondenvoer.

Hoe vaak moet een hond eten?

Puppies hebben veel eetmomenten nodig. Minimaal vier keer per dag moet je ze wat eten geven. Na drie maanden kun je dat afbouwen naar drie keer per dag en een volwassen hond hoeft nog maar twee keer per dag te eten. De hoeveelheid hondenvoer verschilt natuurlijk per hond, er zijn immers grote verschillen in gewicht. Op de verpakking van het hondenvoer kun je altijd lezen hoeveel een hond van een bepaald gewicht nodig heeft van het voer.

Wanneer moet een pup hondenvoer voor volwassen honden gaan eten?

Voor pups er er speciaal hondenvoer. Maar wanneer gaat de pup over naar normaal hondenvoer? Het beste moment is als de pup tachtig tot negentig procent van zijn volwassen gewicht weegt. Dat is natuurlijk een beetje gokken, maar vaak is dat rond de negen maanden.

Zie ook:
Tips voor het kiezen van het beste hondenvoer (hondenbrokken en natvoer hond), de hondenvoer top 10 en hondenvoer aanbiedingen bij de beste dierenwinkels.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.