Luchtbed top 5

Bas van Rijswijk     februari 20, 2018    


Ook tijdens het kamperen of logeren is een goede nachtrust belangrijk. Daarom is een goed luchtbed een goede investering. Met een luchtbed dat comfortabel slaapt en makkelijk mee te nemen is kun je overal heerlijk slapen. Hier de luchtbedden top 5.


Luchtbed top 5

Deze beide ranglijsten zijn gebaseerd op de verkopen van de SlaapzakStore van CoolBlue. Kijk daar voor alle informatie en prijzen van deze en andere luchtbedden, slaapzakken en slaapmatjes.


Intex Pillow Rest Airbed

Zoals je in de top vijf lijsten kunt zien is de Pillow Rest Airbed van Intex een bijzonder populair luchtbed, zowel in de éénpersoons als tweepersoons variant. Het is dan ook een bijzonder comfortabel luchtbed met meerdere luchtbanen die zorgen voor een juiste luchtverdeling, veel comfort en veel stabliiteit. Een luxe luchtbed is de Intex Pillow Rest Airbed ook, met een ingebouwde elektrische pomp, een draagtas en een comfortabele hoofdsteun. Het ligoppervlak is gemaakt van microvezel dat zacht aanvoelt en waterafstotend is.Het luchtbed is wel relatief zwaar, vooral de twee-persoons versie, en daardoor niet geschikt voor een fietsvakantie of wandelvakantie. Bij een autovakantie kun je dit luchtbed wel makkelijk meenemen en comfortabel slapen, en het Intex Pillow Rest Airbed is ook een heel geschikt luchtbed voor als je logees hebt.

Intex Kidz Travel Bed Set

Een ander luchtbed dat we onder de aandacht willen brengen is de Kidz Travel Bed Set, eveneens van Intex. Dit luchtbed is speciaal gemaakt voor kinderen die een hekel aan een luchtbed hebben omdat ze niet ingestopt kunnen worden. De Intex Kidz Travel Bed Set bestaat uit een frame en een matras waartussen je het hoeslaken stevig kunt instoppen. Het hoeslaken blijft dan goed op zijn plaats liggen. Ook beschikt dit luchtbed over hoge randen waardoor kinderen niet uit bed kunnen vallen.


Het Intex Kidz Travel Bed Set luchtbed beschikt over een ingebouwde handpomp en er wordt een handige draagtas meegeleverd.

Kijk bij de bovengenoemde prijzen voor alle specificaties en prijzen van deze en andere goede luchtbedden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.