Middelen tegen hooikoorts

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    


Hooikoorts is een vervelende allergie die het plezier in een mooie zomerse dag flink kunnen verknallen. Gelukkig zijn er goede middelen tegen hooikoorts. Maar welk van deze middelen zijn goed? Hier de top vijf van middelen tegen hooikoorts.Deze top vijf van medicijnen tegen hooikoorts is gebaseerd op de verkoopcijfers van Drogisterijnet, één van de beste online drogisterijen en apotheken waar je terecht kunt voor een middel tegen hooikoorts. Al deze middelen zijn daar te koop.

1. Idyl (huismerk) Loratadine tabletten

30 tabletten voor 7,48 euro
Goed middel tegen hooikoorts en vergelijkbare allergische reacties. Deze tabletten helpen tegen de klachten aan ogen en neus, maar ze verlichten ook de klachten van chronische netelroos zoals jeuk, roodheid en galbulten. Deze loratadine neemt de klachten door hooikoorts weg.

2. Allerfree tabletten

21 tabletten voor 11,10 euro
Een duurder alternatief voor de bovenstaande huismerk tabletten. Beide tabletten bevatten 10 gram Loratadine. Je kunt dus veel beter voor het huismerk kiezen.

3. Mylan Cetirizine Dihcl tabletten

30 tabletten voor 1,90 euro
Deze tabletten op basis van cetirizinedihydrochloride zijn spotgoedkoop. Maar ze nemen wel de klachten van hooikoorts en chronische netelroos weg. Uitstekende tabletten om te proberen. Werken ze goed? Dan heb je niets duurders nodig.

4. Prevalin Direct spray

20ml voor 12,95 euro
Een spray voor het neusslijmvlies. Probeer dit eens als de tabletten niet werken. Spray dit 2 a 3 keer per dag in je neusgaten om een ondoordringbare microgel barrière van allergenen te vormen. Doordat dit middel geen antihistamine of cortisone maakt het ook niet slaperig. Dit middel tegen hooikoorts is geschikt voor atleten en tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding.

5. Prevalin Direct Plus

20 ml voor 14,95 euro
Extra sterke variant op de Prevalin Direct spray.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.