Muurstickers kinderkamer top 5

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    


Wat zijn de leukste muurstickers voor de kinderkamer van dit moment? Hier de top vijf van muurstickers kinderkamer.


Deze top vijf is afkomstig van Ik en Ik. één van de beste aanbieders van muurstickers voor de kinderkamer. Bij deze aanbieders vind je de mooiste stickers voor iedere kinderkamer.1. KEK Amsterdam forest friends (4 bosdieren)

Deze muursticker bevat een foto-print van 4 bosdieren: een hertenjong, een uil een mus en een cinichilla. Deze set van vier losse muurstickers is gemaakt van een mooie matte muurfolie die bijzonder dus is. Hierdoor valt het niet op dat het een muursticker is als deze muurstickers op de muur zijn aangebracht. Deze muurstickers kunnen gewoon met water worden schoongemaakt.


2. Brenc voetbal set

Ideaal voor een voetbalkamer is deze set van 10 voetbal muurstickers in 4 verschillende formaten. De voetbal muurstickers kun je op een neutrale (groene?) muur plakken, maar bijvoorbeeld ook combineren met het voetbalbehang dat eveneens bij Ik en Ik te koop is.3. KEK Amsterdam beestenboel boom 

Uit dezelfde serie van KEK als de nummer één. Beestenboel is een heel uitgebreide set muurstickers met grote en kleinere stickers. 10 muurstickers (als we de 72 stickers van gekleurde boomblaadjes als één rekenen). Naast deze stickers van de blaadjes bestaat de set uit muurstickers van de boom, een hertje, een uil, een vogelhuisje, een eekhoorn, een egel en 3 verschillende vogeltjes. Een set van de allerhoogste kwaliteit!

4. Caselio cache uiltjes

Heel lieve muurstickers van uilen en bloemen die ook best in bijvoorbeeld de keuken of hal gebruikt kan worden. De serie bestaat uit zeven muurstickers van verschillende uilen en 5 muurstickers van bloemen.

5. Brenc Giraf met jong

Een prachtige muursticker voor een junglekamer of dierenkamer. Dit is één grote muursticker naar een illustratie van Howard Robinson. Heel sfeervol!

Kijk bij bovenstaande winkels voor deze en nog veel meer mooie muurstickers voor de kinderkamer.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.