Vijf veel verkochte frituurpannen

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    


Welke frituurpan wordt momenteel het best verkocht? Hier een overzicht van de top vijf van meest populaire friteuses. Welke frituurpan is het meest gewild?


Deze top vijf is afkomstig van Beste Frituurpan Kopen. Daar vind je de beste aanbiedingen van airfryers, frituurpannen en andere friteuses en de top 10 van alle soorten friteuses.

1. Philips Airfryer

Bij frituren met de meest populaire frituurpan wordt nauwelijks olie of vet gebruikt, slechts 1 eetlepel. De Philips Airfryer is namelijk een hete-lucht friteuse. Je maakt er niet alleen op een gezonde manier frites en andere snacks mee, maar je kunt er ook brood, groenten, cake, vlees en andere gerechten in bereiden. De afbakbroodjes en het ei voor zondagochtenden bijvoorbeeld. Of bak er een hartige taart in.


2. Philips Avance Airfryer XL 

De Avance XL Airfryer van Philips staat tweede in de lijst. Iets duurder, maar ook groter. Je bakt er bijvoorbeeld in één keer 1,2 kilo friet in, in plaats van 0,8 kilo zoals bij de standaard Airfryer. Ook beschikt de Avance over een digitaal aanraakscherm.

3. Philips Viva Plus Airfryer

Het wordt saai. Ook de derde plek is voor een Philips Airfryer. Deze versie ligt tussen de beide voorgangers in. Wel een digitaal display, maar het wat kleinere formaat van de gewone Airfryer.

4. Princess Aerofryer XL

Goedkoper alternatief op de Philips Airfryer frituurpan. Maar laat je niet misleiden door de XL in de naam. De capaciteit is gelijk aan die van de standaard Airfryers (0,8 kilo friet).


5. Tefal Filtra Pro Inox & Design 4L

De best verkochte "conventionele" frituurpan volgens het Friteusecenter. Gewoon friet in de olie bakken. De Tefal Filtra Pro Inox is een goede gewone frituurpan met een capaciteit van 1,5 kilo friet, een vermogen van 3000 watt en een goed sluitend deksel om vieze luchtjes buiten te houden.Kijk voor de prijzen en specificaties van al deze friteuses bij het bovenaan genoemde Beste Friteuse Kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.