Merken CV-ketels en combi-ketels

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Remeha, Vaillant, Nefit,... als het op verwarming en warm water voorziening aankomt kom je vaak dezelfde namen tegen. Maar wat zijn dit eigenlijk voor bedrijven? Maak hier kennis met de top vijf merken op het gebied van verwarming, CV ketels, combi-ketels en warm water voorziening.


Ben je op zoek naar voordelige aanbieders van deze bedrijven? Kijk dan bij de beste winkels voor verwarming en warm water ketels.

Remeha

Remeha is een vertrouwd merk met bijna 90 jaar historie. Remeha staat voor Van Reekum's Metaal Handel. Het bedrijf werd in de jaren 20 opgericht door Gerard van Reekum. Sinds 1944 is Reeha in Apeldoorn gevestigd. Remeha is bekend om zijn innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. CV-ketels, Micro-WKK, thermostaten en (zonne)boilers.

Nefit

Nefit is een andere grote Nederlandse aanbieder van ketels en verwarmingsproducten. Het in Deventer gevestigde bedrijf maakte oorspronkelijk gasfittingen en is voortgekomen uit de Gieterij Ubbink uit Doesburg en de Crane Company uit Chicago. Nefit bracht in de jaren 80 de eerste HR-ketel ter wereld op de markt en is met meer dan 3 miljoen verkochte HR-toestellen al meer dan 30 jaar het meest verkochte merk op het gebied van de HR ketels.

Vaillant

Vaillant is met een wereldwijde omzet van twee miljard euro en 10.000 medewerkers een gigant op het gebied van verwarmingsproducten. Vaillant komt niet uit Frankrijk zoals veel mensen denken, maar uit Duitsland. Johann Vaillant richtte het bedrijf in 1874 in Remscheid in Noordrijn-Westfalen op. De haas in het logo van Vaillant is niet zomaar een haas maar de paashaas. Een tekening van de paashaas die uit een ei komt gekropen inspireerde Johann Vaillant.

Bosch

Bosch is één van de grote namen op het gebied van  verwarmingsproducten en warmwateroplossingen maar het Duitse bedrijf uit Stuttgart is veel groter dan dat. De in 1886 opgerichte technologie-gigant is ook actief als fabrikant van auto-onderdelen, elektrisch gereedschap, huishoudelijke apparaten en veiligheidssystemen, bouwtechologie en industriele technologie. Het door Robert Bosch opgerichtte bedrijf heeft 360.000 mensen in dienst en heeft een jaaromzet van 49 miljard euro.

Daalderop

Daalderop uit Tiel was ooit een producent van serviezen, potten, schalen, ketels, petroleumlampen en gaslampen, en is tegenwoordig als Itho Daalderop een belangrijke internationale fabrikant van  innovatieve producten en systemen die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Ze maken onder andere CV-ketels, warmtepompen, boilers en ventilatiesystemen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.