Beste fotoboek aanbieders

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    

De 3 beste fotoboek aanbieders van Nederland. Met lage prijzen, veel soorten fotoboeken en heel veel mogelijkheden om je fotoboek zelf vorm te geven.

Plak jij je foto's zelf nog in? Eigenlijk is dat zonde van de tijd en moeite. Je kunt namelijk tegenwoordig heel makkelijk via de computer fotoboeken samenstellen en deze professioneel laten afdrukken. Helemaal op de manier waarop jij dat wilt.

Albelli fotoboek

Wij kijken hier naar de drie beste aanbieders van fotoboeken. Aanbieders die topkwaliteit tegen lage prijzen leveren. Voor een paar euro heb je al een mooi fotoboek met je eigen digitale foto's.


De fotoboek top drie 

Wil je weten wat de top drie van beste aanbieders van fotoboeken is? Kijk dan bij de beste winkels voor een fotoboek. 


Hieronder geven we uitleg wat je bij deze winkels kunt verwachten en hoe het samenstellen en professioneel laten afdrukken van een fotoboek werkt.

Albelli fotoboek bruiloft

Albelli fotoboek / trouwboek

Zelf het fotoboek indelen

Je kiest voor een bepaald aantal pagina's bij je fotoboek. Foto's kun je over de volle breedte van een pagina laten afdrukken, of zelfs over twee pagina's, maar je kunt ook meerdere foto's op een bladzijde plaatsen, op de manier waarop jij dat wilt. Ook kun je er teksten aan toevoegen.

Albelli software fotoboek maken

Albelli fotoboek software


Tip: het is leuk om ook kindertekeningen, plattegronden en souveniers toe te voegen. Scan ze in, maak er een foto van, en je kunt ze als foto invoegen. Ook opmaak als borders kun je aan je foto's toevoegen. Dit doe je allemaal met gratis software die de aanbieder ter beschikking stelt. Met deze software maak je eem fotoboek helemaal op maat.

Fotoboek formaten en vormen

Fotoboeken heb je in verschillende formaten. Dat begint bij een klein zakboekje met je foto's en eindigt bij een luxe fotoboek voor op de koffietafel.

Ook qua vorm heb je diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een vierkant of rechthoekig vormgegeven fotoalbum. Bij rechthoekig kun je weer kiezen voor rechtopstaand of liggend.

Fotoboek Albelli
Albelli fotoboek

De kaft van het fotoboek

Bij de kaft kun je meestal kiezen tussen een zachte kaft of een harde kaft. In alle gevallen kun je ook de kaft van één of meerdere foto's en teksten (titels) voorzien.

De manier van binden kun je soms ook kiezen. Naast de meest gebruikte lijmbindingen bieden sommige aanbieders ook een klembinding of schroefbinding.

Kijk bij de bovengenoemde beste aanbiedingen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Albelli fotoalbum

Albelli ingebonden fotoboek


Alle foto's van fotoboeken bij dit artikel zijn van Albelli. één van de beste winkels voor een fotoboek.


Zie ook:

Onderwerp:
De 3 beste fotoboek aanbieders. Albelli, Fotofabriek en CeWe kunnen alle die een mooi fotoboek voor je printen / drukken. Met veel keuze uit mooie fotoboeken in tal van formaten, vormen en prijsklassen. Van een eenvoudig goedkoop fotoboek tot een luxe fotoalbum. Alle fotoboeken kun je zelf makkelijk samenstellen, indelen en vormgeven. Hierboven de 3 beste fotoboek aanbieders van Nederland.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.