Kostuums voor Halloween

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    

Halloween is ieder jaar weer een mooie gelegenheid om je heerlijk uit te dossen in een eng Halloween kostuum. Bezoek je een Halloween-party? Hoe ga je dan verkleed? Als heks, zombie, spook, vampier of kies je voor een ander Halloween kostuum.Wij kijken hier naar de vijf engste soorten Halloween kostuums. Leuke enge carnavalskostuums voor Halloween voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. De top vijf Halloween kostuums!


1. Vampier kostuum

Heel populair is het vampier kostuum. Lekker creepy, maar ook stijlvol. En bovendien best sensueel. Een vampieren-kostuum met cape voor de heren, een kort gothic jurkje voor de dames. Voor een spannende Halloween.
Kijk hier voor de vampier kostuums

2. Zombie kostuum

Een heel stuk minder smakelijk maar wel lekker eng is de zombie. Leef je met Halloween heerlijk uit in een zombie-kostuum. Vooral populair bij volwassenen.
Kijk hier voor de zombie kostuums

3. Heks kostuum

Leuk voor de dames zijn de heksen kostuums. Deze zijn er in alle soorten en maten. Sommige van deze heksen kostuums toveren je om tot een lelijke toverkol, andere transformeren je tot een stout maar knap heksje. Aan heksen kostuums is er voor ieder wat wils.
Kijk hier voor de heksen kostuums

4. Spook kostuum

Of ga als spook naar Halloween. Anoniem, met een laken over je hoofd. Of in stijl met één van de vele mooie spook kostuums. Ook spook kostuums zijn er voor heren, dames en kinderen.
Kijk hier voor de spook kostuums

5. Skelet kostuum

Het skelet kostuum is een echte klassieker met Halloween. Een zwart kostuum met daarop een wit geraamte geeft een grappig optisch bedrog. Maar nog mooier wordt het met de moderne neon skelet kostuums. Deze laten het geraamte in felle kleuren oplichten.
Kijk hier voor de skelet kostuums

Kortom, er zijn veel leuke griezelige kostuums die je voor Halloween, carnaval en andere thema feesten kunt gebruiken. Kijk via bovenstaande links voor alle kostuums, informatie en prijzen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.