De beste Amerikaanse koelkasten

Redactie     januari 01, 2018    

Amerikaanse koelkasten worden ook in Nederland en Belgiƫ steeds populairder. Deze grote koelkasten hebben dan ook veel voordelen.


Ze zijn lekker ruim, beschikken over een ijsdispenser, geven makkelijk toegang dankzij de dubbele deur en ze zien er heel stoer uit. Hier kijken we naar de vijf meest populaire Amerikaanse koelkasten.


Deze top vijf is van de Koelkaststore. Kijk voor alle informatie en de prijzen voor deze en andere koelkasten bij de aanbevolen winkels. Deze online aanbieders leveren goedkoop en zonder verzendkosten Amerikaanse koelkasten.

1. Samsung RSA1UTMG1

De goedkoopste Amerikaanse koelkast uit de top 5 biedt lekker veel ruimte (357 liter koelruimte en 144 liter vriesruimte), is zuinig (A+)  en beschikt over alle functies die je mag verwachten van een Amerikaanse koelkast zoals een ijsdispenser, een waterdispenser, een cool selectzone (0 graden zone) en een No Frost systeem. Met een slimme indeling en gelijkmatige koeling een uitstekende Amerikaanse koelkast voor relatief weinig geld.

2. Samsung RS7568BHCSP

Een ruime maar toch stille en heel zuinige (energielabel A++) Amerikaanse koelkast. De Samsung RS7568BHCSP biedt 361 liter koelruimte en 171 liter vriesruimte. Dat is zelfs voor een Amerikaanse koelkast veel!

De koelkast wordt door een meervoudige luchtstroom continue gelijkmatig gekoeld. Handig is de CoolSelect-zone waar het altijd precies 0 graden is. Dit houdt groente en fruit vers en knapperig. De vriesruimte is goed in te delen dankzij meerdere plateaus en No Fros zorgt ervoor dat je niet zelf hoeft te ontdooien.

3. Siemens KA58NA75 IQ700

Deze topper van Siemens heeft een netto inhoud van 501 liter. Handig aan deze Siemens Amerikaanse koelkast zijn de supervriezen en snelkoelen standen. Daarmee vries je razendsnel voedsel in (met behoud van vitaminen en smaak). Verder beschikt deze A+ Amerikaanse koelkast over een No-Frost systeem.

4. Samsung RSA1ZTMG1

4 van de 5 Amerikaanse koelkasten uit deze top 5 zijn van Samsung. Je kunt dit Koreaanse merk dan ook gerust toonaangevend noemen op het gebied van Amerikaanse koelkasten in Nederland. De Samsung RSA1ZTMG1 Amerikaanse koelkast is vrijwel gelijk aan de RSA1UTMG1 (de nummer 1 in de lijst), maar wel zo'n 30% duurder. Het grote verschil zit hem in een aparte vershoudlade waar de temperatuur altijd 0 graden is. Ideaal voor groente en fruit. Het slimme Twin Cooling Plus-systeem houdt de vochtigheid in de koelkast constant op 75% wat er ook voor zorgt dat voedingswaren veel langer vers blijven.

5. Samsung RH57H90707F Food Showcase

Een Amerikaanse koelkast voor wie het beste van het beste wil. Duur, maar dan heb je wel een koelkast boordevol unieke technieken en oplossingen. Bijvoorbeeld een tweede (doorzichtige) deur achter de normale deur. Een showcase (een vitrine) waarin je alle veelgebruikte producten kunt bewaren. Ook heeft de Samsung RH57H90707F Food Showcase speciale isolatietechnieken, een optimale ruimtebenutting en een koelsysteem aan de binnenkant van de deur. Kosten noch moeite zijn gespaard om van deze Amerikaanse koelkast de optimale koelkast te maken.

Al deze Amerikaanse koelkasten en nog veel meer koelkasten en vriezers zijn te vinden bij de bovenaan genoemde online aanbieders van koelkasten. Kijk daar voor alle informatie en prijzen.

Onderwerpen:
Wat zijn de beste Amerikaanse koelkasten? Wat is de beste Amerikaanse koelkast. Beste Amerikaanse koelkast test.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.