Best verkochte compacte fotocamera

Redactie     januari 01, 2018    

Er zijn veel leuke compactcamera's te koop. In heel verschillende prijsklassen, van heel goedkoop tot best duur. Maar wat zijn goede compacte fotocamera's?


Alle waar naar zijn geld. Een duurdere camera kent meer functies en is dan ook meestal beter. wij kijken hier naar de vijf meest verkochte compacte camera's en geven aan wat deze camera's kunnen en kosten.


Tip: Op Beste Camera Kopen vind je de beste (en goedkoopste) aanbieders, een keuzehulp en de beste camera's uit de testen.

1. Nikon Coolpix S3500 compact camera Oranje

Deze apart gekleurde camera is de meest verkochte van dit moment. Dat heeft alles te maken met de lage prijs van slechts 69 euro voor een 20.1 megepixel camera. Heb je interesse in deze goede camera voor slechts weinig geld? Schiet dan op want bij CameraNU geldt OP=OP.


2. Canon PowerShot SX270 HS compact camera Grijs

Juli 2013 werd deze 12.1 megapixel camera met 20x optische zoomlens uitgeroepen tot Beste Koop door de Consumentenbond. Naast scherpe foto's maak je er vloeiende HD video's mee. De prijs bij CameraNU is op het moment van schrijven 169 euro.

3. Canon PowerShot SX280 HS compact camera Zwart

Een 12.1 megapixelcamera van Canon die in tegenstelling tot de twee voorgaande camera's WiFi ondersteunt. Je kunt zodoende gemaakte foto's en video's direct vanaf de camera op internet publiceren. De Canon PowerShot SX280 HS compact camera heeft een 3 inch display en 20x optische zoom. Met een winkelprijs van 198 euro is deze digitale camera iets duurder dan de PowerShot SX270 HS zonder WiFi.

4. Canon Powershot SX700 HS compact camera Zwart

Nog een Canon camera. Deze maakt met een resolutie van 16,1 megapixel iets scherpere foto's dan de voorgaande Canon PowerShot SX280 HS. Ook is op deze camera beeldstabilisatie aanwezig. Ook bij deze camera is WiFi aanwezig en is het display 3 inch groot. De prijs is vanazelfsprekend wat hoger, 198 euro.

5. Panasonic Lumix DMC-SZ3 compact camera Zwart

De hoogst genoteerde Panasonic in de lijst blijft qua specificaties wat achter. Maar daar is de prijs ook na. Slechts 89 euro vragen ze bij CameraNu voor de Panasonic Lumix DMC-SZ3. Voor dat geld krijg je een 16.1 megapixel camera met 10x optische zoom, een 2.7 inch LCD display en de mogelijkheid HD videofilmpjes te schieten.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Camera Kopen voor deze en nog veel meer compactcamera's, spiegelreflexcamera's, systeemcamera's, bridgecamera's en andere camera's tegen de laagste prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.