Beste Nederlandse fietsmerken

Redactie     januari 01, 2018    

Nederland is vele fietsenmerken rijk. En deze fietsmerken maken vaak uitstekende fietsen. Wij kijken hier naar de top 5 van Nederlandse fietsmerken.


Onderstaande Nederlandse fietsmerken maken fietsen van prima kwaliteit in alle soorten en maten. Je kunt bij deze fietsmerken terecht voor stadsfietsen, elektrische fietsen, toerfietsen en vele andere modellen fiets.


1. Gazelle fietsen

Gazelle fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit Nederlandse topmerk fietsen, dat al 120 jaar bestaat, maakt alle soorten fietsen voor dames, heren en kinderen. De fabriek staat in het Gelderse Dieren, aan de Veluwezoom. Zo'n 450 medewerkers zorgen daar gezamelijk voor een jaarproductie van ruim 300.000 fietsen. Hiermee is Gazelle de grootste fietsproducent van Nederland.
Meer informatie en aanbiedingen Gazelle fietsen

2. Sparta fietsen

Ook Sparta is een oud Nederlands fietsenmerk. Sparta bestaat al sinds 1917. In het verleden maakte Sparta niet alleen naam met fietsen, maar ook met motoren, brommers en snorfietsen (de beroemde Spartamet). Het is dan ook niet verwonderlijk dat de elektrische fiets nu heel belangrijk is voor het fietsmerk Sparta. Hun kennis en ervaring met fietsen met aandrijving is immers enorm. Maar Sparta maakt ook heel veel fietsen waarbij je het trapwerk gewoon zelf moet doen.
Meer informatie en aanbiedingen Sparta fietsen

3. Koga fietsen

Dit zusterbedrijf van Batavus (zie nummer 4) is aanmerkelijk jonger. Hoewel het toch al weer 40 jaar geleden is dat Koga werd opgericht. Dit fietsenmerk uit Heerenveen heette aanvankelijk Koga-Miyata vanwege de samenwerking met de Japanse fabrikant van fietsframes Miyata. Sinds 2010 is de naam Koga.
Koga maakte in eerste instantie alleen racefietsen, maar tegenwoordig kun je bij dit fietsenmerk terecht voor alle soorten herenfietsen en damesfietsen. Koga is een fietsenmerk gericht op de veeleisende koper. Fietsers die kwaliteit belangrijker vinden dan een lage prijs.
Meer informatie en aanbiedingen Koga fietsen

4. Batavus fietsen

Er zijn maar weinig fietsenmerken die zo'n breed assortiment fietsen op de markt brengen als Batavus. Stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen, kinderfietsen, omafietsen, moederfietsen, transportfietsen, Batavus maakt ze allemaal. De fietsen van het fietsenmerk Batavus zijn allemaal van topkwaliteit en bovendien heel betaalbaar.
Meer informatie en aanbiedingen Batavus fietsen

5. Montego fietsen

Van de merken in deze top vijf van beste Nederlandse schoenenmerken is Montego de minst bekende, maar dit Nederlandse fietsenmerk verdient zijn plek op basis van de goede prijs/kwaliteit verhouding van haar fietsen. Montego fietsen zijn een stuk goedkoper dan de fietsen van bovenstaande merken, maar het verschil in kwaliteit is veel minder groot dat het prijsverschil doet vermoeden.
Montego fietsen zijn een aanrader als je een degelijke fiets voor weinig geld zoekt. Dit fietsenmerk heef tientallen modellen in de colllectie voor dames, heren en kinderen. Ook voor elektrische fietsen kun je bij Montego terecht.
Meer informatie en aanbiedingen Montego fietsen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.