Grootste vakantie ergernissen

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    Op vakantie ga je voor je plezier. Maar op vakantie valt er ook veel te ergeren. Hier de top vijf van de grootste vakantie ergernissen.


1. Annulering of vertraging vluchten

Daar sta je dan op het vliegveld. Je vlucht gaat niet door of is vertraagd. Je had je vakantie toch anders voorgesteld dat wachtend op een vliegveld. Ook overboekingen van vluchten en hotels behoren tot de grootste ergernissen van de vakantie.

2. Drukte

Wachten in  een rij voor de douane. Wachten in een rij voor de achtbaan. Geen leuk plekje op een terras kunnen vinden, want alles zit vol. Van drukte worden we niet blij op onze vakantie.

3. Herrie

Hé, ik ben hier voor mijn rust! Een bouwwerkplaats naast je hotel, luid zingende Britse buren. Op onze vakantie willen we geen kabaal.

4. Medepassagiers

Een snurkende Duitser naast je in het vliegtuig, een dronken Brit, of een schreeuwende baby of een nog harder schreeuwende Nederlandse vakantieganger. We ergeren ons op reis rot aan onze medepassagiers.

5. Duur of langzaam internet

Gratis internet op de camping. Dat stond zo mooi in de folder. Maar wat er niet bij stond is dat verzenden van een foto of opvragen van een website een kwartier duurt. Als het al werkt! Ook veel te duur internet in een hotel is een grote vakantie ergernis.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.