De beste online winkels voor contactlenzen

Redactie     februari 22, 2019    

Koop jij je contactlenzen nog via een opticien? Zonde, want online zijn precies dezelfde lenzen veel goedkoper te kopen.


Daarom kijken we hier naar de top vijf van beste winkels waar je contactlenzen kunt kopen. Goedkope maar betrouwbare winkels die A-merk contactlenzen leveren.


Kijk maar bij de toplijst van beste winkels voor contactlenzen en vergelijk de prijzen die ze daar vragen met die prijs die je berekend wordt door je opticien. Dan schrik je wel even, want dan blijkt het dat je altijd veel te veel hebt betaald. Op internet worden precies dezelfde contactlenzen veel goedkoper aangeboden.

A-merken en huismerken

In de toplijst vind je betrouwbare webwinkels die contactlenzen tegen zeer lage prijzen verkopen. Het zijn dezelfde lenzen als die je opticien levert, maar dan veel goedkoper. Het aanbod van deze winkels is heel groot. Je hebt keuze uit het volledige assortiment van de topmerken zoals Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, Cooper Vision en Ciba Vison en sommige winkels leveren ook goedkope huismerken.

In het assortiment kom je alle soorten lenzen tegen. Van maandlenzen en weeklenzen tot daglenzen en nachtlenzen, en ook speciale lenzen zoals kleurlenzen, torische lenzen en multifocale lenzen.

De prijzen van al deze lenzen liggen gemiddeld zo'n 50% lager dan bij de opticien. Een enorme prijsbesparing!

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.