De beste actie sites met goedkope hotel aanbiedingen

Bas van Rijswijk     januari 01, 2020    

De beste actie sites die goedkope hotel overnachtingen aanbieden.

Er is een tijd geweest dat een weekendje of een stedentrip een kostbare aangelegenheid was. Dat is gelukkig nu het geval niet meer. Dankzij speciale actiesites kun je soms voor een paar tientjes een nacht of zelfs weekend in een prima hotel doorbrengen.


Wij kijken hier naar de beste actie sites met de goedkope hotelaanbiedingen, Ideaal voor stedentrips binnen en buiten Nederland.


Voor een paar tientjes is soms je hotel al voor een weekend geregeld. En dan heb je het vaak over tophotels. Deze hotels moeten het doordeweeks van zakelijke klanten hebben, maar ze willen in het weekend ook graag hun kamers gevuld hebben. Ook al verdienen ze er nauwelijks iets op! De actie sites en hun klanten profiteren hier van.

Kijk hier voor de top 5 van actie sites met goedkope hotelaanbiedingenActie sites voor hotel overnachtingen kunnen op heel verschillende manieren werken:

Continue lage prijzen voor hotels

Ten eerste heb je de groep waar onder andere Weekendje Weg deel van uitmaakt. Deze sites bieden continue een grote keuze uit hotels aan met hoge kortingen. Dit zijn de beste sites als je al een stad of regio op het oog hebt. Deze sites met continue lage prijzen zijn echter eigenlijk geen actie sites al hebben ze vaak wel dagaanbiedingen die hiermee te vergelijken zijn.

De 'Groupons'

Een tweede categorie actie sites voor goedkope hotelaanbiedingen werkt volgens het principe zoals dit ooit door Groupon bedacht is. Je krijgt aanbiedingen voor goedkope hotelovernachtingen maar je hebt maar beperkte tijd om te beslissen. Vaak is dat maar een dag. De kortingen die je op je hotelovernachtingen en hotelarrangementen krijgt zijn spectaculair hoog. Kamers van tophotels worden via deze actie sites echt tegen dumpprijzen aangeboden.

De hotelveiling sites

Een derde manier om heel goedkoop een hotel te boeken is via hotelveilingen. Dit is een heel bijzonder principe. Een hotel biedt een kamer aan voor bijvoorbeeld een euro. Vervolgens kan er gedurende een paar uur op dit aanbod worden geboden. De prijs loopt dus wel op, maar aangezien alle deelnemers voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten blijven de prijzen altijd op een spectaculair laag niveau steken. Een weekendje weg in een hotel boeken via een hotelveiling site is manier waarop je de allerlaagste prijs kan bedingen. Het kost echter wel ietsje meer moeite, maar dat is ook weer leuk om te doen.

Kijk bij de bovengenoemde top vijf van beste actie sites met goedkope hotelaanbiedingen voor de beste sites op dit gebied.

Onderwerpen:
Goedkoop hotel, goedkope hotelkamer, hotel aanbiedingen, actie hotels, acties, beste goedkope hotels.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.