Websites om zorgverzekeringen te vergelijken

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Zorgverzekeringen zijn vaak lastigte vergelijken. Vooral de hoogte van het eigen risico en eventuele kortingen waarvoor je in aanmerking komt maken het vergelijken erg onoverzichtelijk. De ene zorgverzekering kan veel duurder lijken dan de andere, maar het kan zijn dat de ene zorgverzekeraar de prijs geeft van een zorgverzekeraar met een minimaal eigen risico terwijl dat eigen risico bij de goedkope zorgverzekering 500 euro hoger ligt.

Gelukkig staan er op internet programma's om zorgverzekeringen te vergelijken. Hier vind je de top vijf van beste websites om zorgverzekeringen te vergelijken.


Independer
De meest bekende website om verzekeringen te vergelijken is Independer. Autoverekeringen, uitvaartverzekeringe, woonverzekeringen, Independer vergelijkt ze allemaal (en nog veel meer). En dus ook zorgverzekeringen. Alle zorgverzekeringen worden in het vergelijk van Independer meegenomen.

Een ander voordeel van Independer is dat ze op veel zorgverzekeringen een aantrekkelijke korting geven. Deze kunnen wel oplopen tot 20%.

De Zorgkiezer
Een andere grote prijsvergelijker en productvergelijker voor zorgverzekeringen is De Zorgkiezer. Deze vergelijker is goed voor zo'n half miljoen vergelijkingen van zorgverzekeringen per jaar in de korte tijd dat je van zorgverzekering kunt wisselen. De Zorgkiezer is een zorgverzekeringsvergelijker die het mogelijk maakt op vele manier de zorgverzekeringen te vergelijken (ook op voorwaarden).

Ook bij De Zorgkiezer worden er op sommige zorgverzekeringen kortingen gegeven (tot 10%)

PriceWise
Ook PriceWise vergelijkt alle zorgverzekeringen van alle zorgverzekeraars. En ook bij De Verzekeringssite kun je extra korting krijgen op je zorgverzekering.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.