Websites om zorgverzekeringen te vergelijken

Redactie     november 29, 2011    

Zorgverzekeringen zijn erg ondoorzichtelijk om te vergelijken. Vooral de hoogte van het eigen risico en eventuele kortingen waarvoor je in aanmerking komt maken het vergelijken erg onoverzichtelijk. De ene zorgverzekering kan veel duurder lijken dan de andere, maar het kan zijn dat de ene zorgverzekeraar de prijs geeft van een zorgverzekeraar met een minimaal eigen risico terwijl dat eigen risico bij de goedkope zorgverzekering 500 euro hoger ligt.


Gelukkig staan er op internet programma's om zorgverzekeringen te vergelijken. Hier vind je de top vijf van beste websites om zorgverzekeringen te vergelijken.


Independer
De meest bekende website om verzekeringen te vergelijken is Independer. Autoverekeringen, uitvaartverzekeringe, woonverzekeringen, Independer vergelijkt ze allemaal (en nog veel meer). En dus ook zorgverzekeringen. Alle zorgverzekeringen worden in het vergelijk van Independer meegenomen.

Een ander voordeel van Independer is dat ze op veel zorgverzekeringen een aantrekkelijke korting geven. Deze kunnen wel oplopen tot 20%.

De Zorgkiezer
Een andere grote prijsvergelijker en productvergelijker voor zorgverzekeringen is De Zorgkiezer. Deze vergelijker is goed voor zo'n half miljoen vergelijkingen van zorgverzekeringen per jaar in de korte tijd dat je van zorgverzekering kunt wisselen. De Zorgkiezer is een zorgverzekeringsvergelijker die het mogelijk maakt op vele manier de zorgverzekeringen te vergelijken (ook op voorwaarden).

Ook bij De Zorgkiezer worden er op sommige zorgverzekeringen kortingen gegeven (tot 10%)

De Verzekeringssite
Ook De Verzekeringssite vergelijkt alle zorgverzekeringen van alle zorgverzekeraars. En ook bij De Verzekeringssite kun je extra korting krijgen op je zorgverzekering. Handig bij deze site om zorgverzekeringen te vergelijken is dat je er voor kunt kiezen alleen een selectie van zorgverzekeraars in je productvergelijk mee te nemen. Handig als je twijfelt. Ook kun je bij De Verzekeringssite heel gedetailleerd je specifieke wensen opgeven.

BesteKopen
De zorgverzekeringsvergelijker van BesteKopen.nl blinkt uit door eenvoud en overzichtelijkheid. Wil je even snel weten wat voor jou de beste en goedkoopste zorgverzekering is, dan is deze website voor zorgverzekeringen vergelijken ideaal. De wensen en eisen en het overzicht van beste en goedkoopste zorgverzekeringen staan compact in één scherm. Dat is heel overzichtelijk en je ziet in één opslag wat de financiele gevolgen zijn als je bijvoorbeeld je eigen risico aanpast.

Ook bij BesteKopen kun je korting op sommige zorgverzekeringen krijgen.

De Verzekeringsvergelijker
Ook De Verzekeringsvergelijker is een onafhankelijke vergelijker voor zorgverzekeringen. En ook bij De Verzekeringsvergelijker kun je tot 10% korting krijgen bij sommige zorgverzekeraars. Nadat je je gegevens, wensen en eisen hebt ingegeven (dit gaat heel snel) krijg je een top 10 te zien van beste en goedkoopste zorgverzekeringen volgens deze specificaties.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.