De leukste spinner? Fidget spinners top 5

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    Ieder jaar heeft zijn grote trends, en dit jaar is de grote trend de fidget spinner. Kijk hier voor de leukste en beste spinners.Onderstaande fidget spinners zijn allemaal te koop bij de Bol speelgoedwinkel en andere aanbevolen speelgoedwinkels. Daar vind je de ruimste keuze uit de leukste spinners. Of klik hieronder op een spinner voor meer informatie.


Een anti stress tol

De fidget spinner is een leuk middel tegen stress en verveling, en ook kinderen en volwassenen met ADHD hebben veel profijt van een fidget spinner. Maar veel mensen, vooral kinderen, gebruiken de spinner gewoon omdat ze het een leuke gadget vinden.Ze laten de spinner spinnen en doen er leuke trucjes mee. Een goede spinner kan wel meer dan drie minuten lang draaien. Een keramische spinner werkt het best.

De fidget spinners zijn er in vele kleuren en zelfs soorten. Zo heb je fidget spinners met led-verlichting, en er zijn glow in the dark spinners.Op zoek naar een leuke fidget spinner tegen een lage prijs? Kijk dan bij de bovengenoemde winkel.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.