Beste adults only vakantie aanbieders

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Wie zelf zonder kinderen op vakantie gaat zit vaak ook niet te wachten op het rumoer van kinderen van anderen. Daarom bieden steeds meer vakantie-aanbieders adults only vakanties aan. Dat zijn vakanties in een hotel waar geen kinderen mogen verblijven. Hier de vijf beste aanbieders van adults only vakanties in adult only hotels.


Deze adults only hotels zijn vaak in zonnige oorden te vinden. Vooral aan de Middellandse Zee, maar ook in het Caraïbisch gebied kom je veel hotels tegen die gegarandeerd kindervrij zijn.

>>> Kijk hier voor de top vijf van beste adults only vakantie aanbieders

Spanje en Turkije zijn de landen waar je de meeste adults only hotels vindt. Dit zijn vaak extra luxe hotels. Omdat er alleen mensen zonder kinderen verblijven zijn de eisen die aan het hotel worden gesteld immers heel anders dan de accommodaties en voorzieningen die gezinnen wensen.

Maar het meest kenmerkende van een adults only vakantie is wel de rust die er in de hotels heerst. Geen gejoel in het zwembad, geen bommetjes, geen geren tussen de tafels in het restaurant, geen dreinende en huilende kinderen die hun zin niet krijgen. De meeste mensen kiezen voor een adults only vakantie in een adults only hotel om helemaal tot rust te komen. Om te lezen en te dommelen bij het zwembad, om 's avonds in alle rust te eten en om zich te ontspannen en te laten verwennen.

Kijk bij de bovenstaande top vijf voor alle mogelijkheden en prijzen van only adults vakanties.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.