Beste stofzuiger

Redactie     januari 01, 2001    


Er worden veel stofzuigers aangeboden. Duur en goedkoop. Van bekende elektronicamerken, van stofzuigerspecialisten als Dyson en Dirt Devil, en van onbekende fabrikanten. Maar welke stofzuiger kun je het beste kopen? En welke kun je beter links laten liggen? Hier de top vijf van beste stofzuigers.


Deze top 5 is samengesteld door de specialisten van de Stofzuigerstore van Coolblue. Bij deze winkel, te vinden op Beste Stofzuiger Kopen, kun je alle goede stofzuigers vinden.

Ze geven informatie en informeren je op hun site over de voordelen en nadelen van iedere stofzuiger. Al deze stofzuigers kun je er voordelig kopen waarna ze binnen een dag gratis worden thuisbezorgd.

Tip: Deze stofzuiger test is al wat ouder. Kijk voor de meest recente testen van stofzuigers op TestResults.nl. Daar vind je de beste stofzuigers uit vele recentere stofzuiger tests.

1. Bosch BGL35MOV20 stofzuiger

Deze Bosch stofzuiger werd bij de grote stofzuigertest van de Consumentenbond (zomer 2014) uitgeroepen tot zowel de beste koop als de beste stofzuiger. Kortom de beste stofzuiger tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wat wil je nog meer! De Bosch BGL35MOV20 is een compacte lichte stofzuiger. Hij weegt slechts 6,4 kilo.


Ook is hij stil, zuinig met energie en slim. Hij kan zelf zijn zuigkracht aanpassen aan de ondergrond en de hoeveelheid vuil. Met zijn zachte wielen en meegeleverde parketborstel is deze Bosch stofzuiger zeer geschikt voor een houten vloer.

2. Nilfisk Elite P Superior stofzuiger

Een krachtige 1450 watt stofzuiger met stofzak en een zeer lang snoer. Zo kun je een hele verdieping zuigen zonder van stopcontact te wisselen. En zonder het zuigen te onderbreken om het zuigvermogen aan te passen, want dat kun je op het handsvat doen! Ook het  HEPA 14-filter is het vermelden waard. Vooral mensen met een huismijt-allergie zullen blij zijn met dit filter.


3. Dirt Devil Infinity Rebel 51 stofzuiger

Deze Dirt Devil is in de lijst van de Stofzuigerstore de beste stofzuiger zonder zak. De Dirt Devil Infinity Rebel 51 is een prachtige stofzuiger om te zien. Hij heeft een grote stofbak (2.5 liter) die je niet vaak hoeft te leven. Het HEPA 13-filter zorgt voor een uitstoot van schone lucht. Was dit filter één keer per maand, en vervangen is niet nodig. Met zijn ergonomische soft-touch-handgreep en uitschuifbare telescoopbuis is het comfortabel zuigen met de Dirt Devil Infinity Rebel 51 stofzuiger.


4. Samsung VC15QSNMARD stofzuiger

Een zakloze 1500 Watt stofzuiger met een reservoir van 1,5 liter die makkelijk boven de vuilnisbak te legen is. Er wordt een parketborstel meegeleverd en de zuigkracht blijft dankzij de cyclonentechnologie altijd hoog, ook al is de stofbak bijna vol.5. AEG SuperCyclone SCANIMAL stofzuiger

Ook deze AEG stofzuiger is zakloos. Verder is hij erg licht (5,75 kilo) en is hij zeer geschikt voor mensen met een stof-allergie. De AEG SuperCyclone SCANIMAL reinigt namelijk niet alleen je vloer en meubels maar ook de lucht. Dankzij het Allergy Plus filter wordt alle lucht weer brandschoon uitgeblazen.Kijk op het bovenaan genoemde Beste Stofzuiger Kopen voor veel meer informatie en veel meer stofzuigers. Je vindt daar ook een handige keuzehulp en heel veel tips en informatie die je van pas kunnen komen bij het kopen van de voor jou beste stofzuiger.

Onderwerpen:
Beste stofzuiger, test consumentenbond, beste stofzuigers, getest.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.