Beste sites met vakmensen en klussers

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    

Het is tegenwoordig heel eenvoudig om iemand te vinden die een klus in huis voor je kan opknappen. Er komen steeds meer sites waar je gratis en vrijblijvend een offerte kunt aanvragen voor vakmensen die een klus voor je kunnen klaren.


Er zit echter nogal wat verschil in de kwaliteit van deze sites en van de klussers die ze aanbieden. Daarom hier een top vijf.


Welke websites die mensen die een klus gedaan willen hebben en klussers, bedrijven en vakmensen zijn het best? Kijk hier voor de top vijf.

Klussers aangeboden

Ben je op zoek naar een schilder, een timmerman, een loodgieter, een tuinman of iemand die een dakkapel, uitbouw of een ander bouwproject voor je verzorgen kan, dan kun je tegenwoordig heel makkelijk en razendsnel offertes aanvragen bij bedrijven, vaklieden en klussers bij jou uit de buurt. Dit aanvragen gebeurt via speciale sites, snel, vrijblijvend, anoniem en helemaal gratis. Een klusaanvraag kost 1 a 2 minuutjes en de zelfde avond komen de eerste offertes al binnen.

Dit gebeurt per mail. Is er een bedrijf, vakman of klusser bij die je wat lijkt dan kun je contact opnemen. Maar antwoorden is niet verplicht. Je bent uberhaubt nergens toe verplicht.

Vakmensen

De top vijf van beste websites voor gratis offertes aanvragen voor klussen is gemaakt door Beste Kopen. Voor het samenstellen van de top 5 is gekeken naar het gebruiksgemak, het aanbod en vooral het niveau van de aangeboden klussers, vakmensen en klusbedrijven. Goede sites nemen niet alle klussers als klant aan maar laten alleen vakmensen met veel ervaring en de juiste diploma's en certificering offertes voor klussen uitbrengen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.