De beste pretparken ter wereld

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    Wat zijn (volgens hun bezoekers) de beste pretparken ter wereld? TripAdvisor zocht het uit. Hier de top vijf van beste pretparken ter wereld.


1. Discovery Cove - Orlando (Florida, USA)

Een enorm waterpark in Florida (de plek met de hoogste pretparkdichtheid). Vier van de vijf beste pretparken staan in Florida. In dit pretpark vind je zowel attracties als (water)dieren.

2. Europa Park - Rust (Duitsland)

Het beste pretpark van Europa volgens het onderzoek van TripAdvisor, en de enige die niet in Orlando te vinden is. Vooral als thrill-seeker ben je aan het juiste adres bij dit Duitse pretpark vol achtbanen en andere thrill-rides.

3. Universal's Island of Adventure - Orlando (Florida, USA)

Een enorm pretpark in het Universal Orlando Resort bij Orlando waar je ook de Universal Studios kunt vinden. Met zeven themagebieden die elk met film te maken hebben.

4. Magic Kingdom - Orlando (Florida, USA)

Ook wel Disneyland Florida of Disneyland Orlando genoemd. Dit pretpark is vrijwel een kopie van het Disneyland in Anaheim (Californië), maar scoort zowel qua bezoekcijfers als qua waardering beter dan het originele Disneyland.

5. Disney's Hollywood Studios - Orlando (Florida, USA)

Voor Disney begrippen een klein pretpark, maar wel heel hoog gewaardeerd. Alles in dit park draait om films en tekenfilms.

Wil je informatie over pretparken dichter in de buurt? Of toegangskaarten met korting kopen? Kijk dan bij KortingUitstapje.nl

Foto: Discovery Cove

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.