Goede alles in 1 printers onder de 50 euro

Redactie     februari 19, 2019    


Voor een goede alles in 1 printer hoef je niet meer dan 40 a 50 euro uit te geven. De grote printermerken HP, Epson en Canon maken goede all in one printers die in de winkel voor minder dan 50 euro te koop zijn. Kijk hier voor de top vijf van goedkope alles in 1 printers.

Goede all in one printers voor weinig geld

Deze alles in 1 printers leveren een goede kwaliteit voor weinig geld. Je kunt er mee printen, scannen en kopiƫren. Voor de geringe aanschafprijs heb je niet alleen een printer maar ook een scanner en kopieerapparaat in huis. Alle vijf goede alles in 1 printers uit de top vijf beschikken over WiFi en in enkele gevallen ook over Apple Airprint. Zo kun je ook draadloos printen via je laptop of via een computer in het netwerk, maar ook via je smartphone, tablet of camera.

Voor thuisgebruik zijn deze goedkope printers snel genoeg en het zijn allemaal inkjets. Ze leveren dus kleurenfoto's in een goede kwaliteit af, het sterke punt van inkjet printers.

Kijk hier voor de top vijf

Kijk bij vijf goede goedkope all in one printers op Elektronicatips.nl voor de geselecteerde top vijf van beste alles in 1 printers onder de 50 euro. Tevens vind je daar een overzicht van alle andere gangbare all in one printers onder die prijs. Het gaat om zo'n 20 alles in 1 printers van Canon, Epson en HP. Fabrikanten die alleen goede printers maken.

Foto: Canon

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.