Hoverboard top 10. De beste hoverboards

Redactie     oktober 17, 2021    

Hier vind je de actuele top 10 van hoverboards. Zit jouw beste hoverboard er tussen?

Hoverboard

Een hoverboard is een gemotoriseerde skateboard met twee wielen die door ingebouwde gyroscopen in balans blijft. Evenals met een gewone skateboard kun je met een hoverboard stunts en trucs uithalen. Hier de top vijf van hoverboards.

Een hoverboard besturen

Sturen de je bij een hoverboard door je gewicht te verplaatsten. Over een stuur beschikt het board namelijk niet. De snelheid is ongeveer 12 kilometer per uur. Dat klinkt niet snel, maar als je op een hoverboard staat (met losse handjes) gaat het best hard. Natuurlijk is het gewicht van de gebruiker, de stijging en daling van het wegdek en de ondergrond mede bepalend van hoe hard je op je hoverboard gaat.

Hoverboard top tien


Het hoverboard is een Chinese uitvinding. De naam is gebaseerd op de film Back to the Future II, waarin een zwevend skateboard voorkomt dat zo genoemd werd.

Indien het hoverboard voorzien is van grote wielen met massieve banden kan hij ook op ruw terrein worden gebruikt. Een goede accu is dan ook aan te raden.

Beste hoverboard kopen

Meer weten over het hoverboard? Het kiezen van het voor jou beste hoverboard? En over het goedkoop kopen van een goed hoverboard? Kijk dan bij onderstaande artikelen met hoverboard tips en informatie:Onderwerp:
Op zoek naar het beste hoverboard? Hier boven vind je alle informatie over het beste hoverboard vinden en goedkoop kopen. Met de actuele hoverboard top 10, een keuzehulp met ruim 300 hoverboards (en alle prijzen, specificaties en mogelijkheden) waaruit je makkelijk en snel je eigen beste hoverboard kunt selecteren. En met atikelen vol tips over de beste hoverboard, een goedkope hoverboard en een hoverboard besturen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.