5 beste onkruidbranders (beste onkruidbrander gas en beste elektrische onkruidbrander)

Redactie     januari 01, 2021    

Dit zijn de 5 beste onkruidbranders uit de test, met de beste onkruidbrander gas en de beste elektrische onkruidbrander.

Beste onkruidbrander test

Als je onkruid weg plukt komt het meestal weer net zo snel terug. Met een onkruidbrander kun je onkruid veel effectiever verwijderen. Je hebt onkruidbranders die via stroom werken of via een gasflesje. Hier de top vijf van best geteste onkruidbranders.


Deze top vijf is samengesteld uit de resultaten van diverse tests van onkruidbranders in binnen- en buitenland.

Al deze onkruidbranders zijn goedkoop te koop bij de aanbiedingen van onkruidbranders. Daar vind je nog meer goede onkruidbranders tegen een heel lage prijs.

Meer goedkope winkels vind je op Beste Onkruidbrander Kopen. Daar vind je ook de beste onkruidbranders uit de test en tips en informatie voor bij het kiezen van de voor jou beste onkruidbrander.

1. Batavia Maxx Heat 3-in-1 (elektrische onkruidbrander)

Populaire en zeer goede elektrische onkruidbrander van Nederlands fabrikant. Heeft zijn naam te danken aan het feit dat je deze brander ook kunt gebruiken als heteluchtpistool  (bijvoorbeeld om verf af te branden) en als barbecue aansteker.

Batavia onkruidbrander elektrisch

De Batavia Maxx Heat 3-in-1 is een elektrische onkruidbrander. Dat werk wel zo veilig en is makkelijker dan een gasfles, maar je moet natuurlijk wel een stopcontact/stroomhaspel bij de hand hebben.

Door de onkruidbrander enkele seconden tegen het onkruid te houden doodt deze de celstructuur van het plantje tot in de wortelpunten toe. Het onkruid sterft binnen enkele dagen en blijft weg.

2. Hozelock Green Power Evolution (elektrische onkruidbrander)

Hozelock levert met de Green Power Evolution een soortgelijke onkruidverwijderaar. Ook met deze elektrische onkruidbrander kun je bijvoorbeeld de BBQ aansteken.

Hozelock onkruidbrander elektrisch

Het is een veilig elektrisch apparaat dat ook over een ventilator en afkoelstand beschikt. Je haalt er op een heel comfortabele manier onkruid mee weg tussen tegels, in het gazon of in de border. Ideaal!

3. Campingaz Garden Torch 205173 (onkruidbrander gas)

Heb je geen probleem om een gasflesje te gebruiken? Gebruik dan de Campingaz Garden Torch om het onkruid te lijf te gaan. De lans bestaat uit twee delen, waarvan je er één kunt afschroeven. Zo heb je de keuze tussen een lanslengte van 49,5 (foto hieronder) en 84 centimeter (foto helemaal bovenaan).

Campingaz onkruidbrander gas

De vlamtemperatuur is instelbaar tot wel 1100 graden. De werking van een gas onkruidbrander is gelijk aan die van een elektrische onkruidbrander. Je verhit het onkruid gedurende enkele seconden en daarna sterft het af. Ook geschikt voor het aansteken van de barbecue.

4. CFH GV 900 (onkruidbrander gas)

Werkt de Campingaz Garden Torch met een eigen gasflesje, dit is een professionele gasbrander die wordt geleverd met een 5 meter gasslang waarop je een gasfles of gasflesje kunt aansluiten.

GFH gas onkruidbrander

Geschikt voor het professioneel verwijderen van onkruid, algen, schimmels en mos. Maar ook geschikt voor afbranden, folie lassen, mierennesten bestrijden, teer verwerken, beton drogen en natuurlijk het aansteken van de barbecue.

5. Gloria Thermoflamm bio Professional (onkruidbrander gas)

De naam zegt het al, ook de Gloria Thermoflamm bio Professional is een professionele gasbrander om milieuvriendelijk onkruid mee te bestrijden. Ook deze Gloria onkruidbrander werkt met een losse gasfles.

Professionele onkruidbrander Goria

Wat kosten deze onkruidbranders? Kijk bij het eerder genoemde Beste Onkruidbrander Kopen voor al deze onkruidbranders tegen de laagste prijs.

Zie ook: 
Foto bovenaan: Campingaz Garden Torch


Onderwerpen:
Onkruidbrander gas of elektrisch? Beste onkruidbrander gas, elektrische onkruidbranders test.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.