Beste WiFi adapter (top 10)

Redactie     januari 20, 2021    

De WiFi adapter top 10 en de beste WiFi adapters uit de test.

WiFi adapter test en top 10 WiFi adapters

Heb je een PC of laptop zonder Wifi? Of beschikt deze computer alleen over een trage oude WiFi versie? Dan kun je met een simpele Wifi adapter je bureau-PC of laptop voorzien van een snelle WiFi verbinding.


Een WiFi-adapter is een USB-stick die je in de USB-poort van je computer kunt prikken. Je hoeft dus niets in te bouwen om de WiFi-functionaliteit aan je laptop of PC toe te voegen.

Hieronder vind je de top tien van WiFi-adapters. Deze top tien is gebaseerd op de verkoopcijfers van de computerstore van Bol.com. Één van de beste computerwinkels voor een WiFi adapter.

Kijk bij de beste WiFi adapters uit de test voor de best geteste WiFi adapters en een overzicht met alle goede WiFi adapters, hun prijzen, hun specificaties en een keukehulp om je beste WiFi adapter te vinden.

Top tien WiFi adapters


Met een WiFi adapter kun je je computer voorzien van de nieuwste WiFi-technieken. Je hoeft er niets voor in te bouwen en de meeste WiFi adapters kosten maar een paar tientjes. De WiFi adapter moet wel altijd in de USB-poort van je PC of laptop zitten.

Klein is fijn

Daarom kan het handig zijn te kiezen voor een kleine WiFi adapter zoals die van Sitecom die nauwelijks zichtbaar is (zie foto bovenaan). Deze WiFi adapter is zo compact dat je hem altijd in je laptop kunt laten zitten, ook als je hem op reis meeneemt. Bij een grote USB WiFi-adapter moet je altijd uitkijken dat je hem niet beschadigd.

Goede merken voor een WiFi adapter

Veel fabrikanten van netwerkapparatuur maken WiFi adapters. Er zijn WiFi adapters van onder andere Linksys, Netgear, Sitecom, TP-Link, D-Link, ZyXel, Fritz!, Devolo en EnGenius.

Kijk bij bovengenoemde beste computerwinkels voor een WiFi-adapter om zo'n adapter tegen de laagste prijs te kopen.


Onderwerpen:
Wat is de beste wifi adapter? Hier boven de top tien van wifi adapters en een link naar de beste WiFi adapters uit de test.. Met zo'n wifi stick voorzie je je desktop PC of laptop van draadloos internet. Zo'n draadloze netwerk stick is heel goedkoop.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.