Robotstofzuiger top 5

Redactie     februari 19, 2001    


Zo goedkoop als een normale stofzuiger is een robotstofzuiger nog niet, maar deze zelfstandig opererende werksters worden wel steeds goedkoper. Zo maakt bijvoorbeeld Dirt Devil tegenwoordig heel betaalbare robotstofzuigers. Hier de top vijf van interessante robotstofzuigers.


Deze top vijf van robotstofzuigers is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol.com, een grote aanbieder van robotstofzuigers in Nederland. Kijk voor meer informatie en (laagste) prijzen bij de beste aanbieders van (robot)stofzuigers.

Robotstofzuiger top vijf

Klik op een stofzuiger voor meer informatie of blader door voor meer goede robotstofzuigers.

Kan een robotstofzuiger op alle vloeren gebruikt worden?

Een robotstofzuiger komt het best tot zijn recht op een harde gladde vloer, zoals tegels, parket of laminaat. Maar er zijn ook robotstofzuigers die op tapijt en vloerbedekking prima werken zoals de Dirt Devil Fusion, de Neato XV Signature Pro, de iRobot Roomba 650 en de Neato XV Signature. Kijk bij bovenstaande beste aanbieders voor meer informatie.

Zelf naar hun hok

Een robotstofzuiger werkt op een accu. Die dingen raken leeg. Veel robotstofzuigers worden dan ook geleverd met een oplaadstation. Zodra ze leeg raken keren ze geheel zelfstandig terug naar hun oplaadstation, laden zichzelf op, en gaan dan weer door met hun werk. Hee, wie heeft nog een werkster nodig!


Foto's: iRobot Roomba rotbotstofzuiger

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.