De beste grasmaaiers uit de test

Redactie     januari 01, 2020    

De top 5 van beste grasmaaiers uit de grasmaaier test. Met de beste grasmaaier, de beste koop en nog 3 goede grasmaaiers.Welke grasmaaier is de beste? Hier de top vijf van een test van grasmaaiers. Plus de Beste Koop uit de grasmaaier test. Het betreft allemaal elektrische grasmaaiers, want dat is momenteel het meest gekochte soort grasmaaier.Hieronder de top vijf (plus beste koop) van deze test uitgevoerd door de tuingereedschap-experts van Gartengerätetest. Al deze grasmaaiers zijn voordelig online te koop bij de winkels genoemd in overzicht Beste Grasmaaier Kopen, daar vind je ook een Grasmaaier Keuzehulp, de beste grasmaaiers uit nog meer testen en de top 10 van meest populaire grasmaaiers (alle soorten).

Kijk daar voor alle laagste actuele prijzen.


Let op! Dit is een al wat oudere grasmaaier test. Kijk bij de beste grasmaaier test voor de beste grasmaaiers uit meer recente grasmaaier testen.


1. Bosch Rotak 43

De winnaar van de Duitse grasmaaier test is de Bosch Rotak 43. Deze zware jongen uit de Bosch Rotak serie. Gazons van 400 tot 600 vierkante meter zijn geen probleem voor deze beste grasmaaier uit de test, evenals hoog gras. Met gras tot 25 centimeter lang weet deze 1800 watt elektrische grasmaaier wel raad. De maaihoogte is centraal verstelbaar in 10 stappen die lopen tussen de 2 en de 7 centimeter. Ook handig is de ruime 50 liter opvangbak voor het gemaaide gras.


2. Gardena PowerMax 37 E

De namen zeggen het al. De Bosch Rotak 43 heeft een maaibreedte van 43 centimeter. De Gardena PowerMax 37 E maait 37 breedt. Dat betekent dat de Gardena iets minder geschikt is voor grote tuinen, maar hij is ook goedkoper en  makkelijker op te bergen. Ook de opvangzak is wat kleiner, 45 liter in plaats van 50 liter. Deze versie komt met een mulch-unit zodat je van het gemaaide gras mest kunt maken.

3. Bosch Rotak 40

Dit is de 40 centimeter versie van de als beste grasmaaier geteste Bosch Rotak 43. Door zijn smallere maaibreedte geschikt voor gazons van 200 tot 400 vierkante centimeter. Verder zijn beide elektrische grasmaaiers gelijk.

4. Wolf-Garten A 370 E

De 37 centimeter elektrische grasmaaier van Wolf-Garten. De mulching-functie is bij deze grasmaaier optioneel en de opvangzak heeft een inhoud van 40 liter.


5. Bosch Rotak 37

En dan hebben we natuurlijk ook nog de 37 centimeter versie van de Bosch Rotak (de beste grasmaaier uit de test).  Afgezien van de smallere maaibreedte en de veel lagere prijs is deze versie verder helemaal gelijk aan de testwinnaar.

Beste koop: Einhell GE-EM 1233

Tot slot nog deze goedkope elektrische grasmaaier. Deze heeft een ruime 43 centimeter maaibreedte en biedt vijf maaihoogtes tussen de 2 en 6 centimeter.  Door zijn breedte is de grasmaaier geschikt voor gazons van 400 tot 600 vierkante meter en ook de opvangbak is ruim (50 liter). Zijn lagere prijs komt tot uiting in het ontbreken van een zelfrij-functie (waardoor je wat harder moet duwen), en ook is deze beste koop bij de elektrische grasmaaiers niet geschikt te maken om te mulchen.


Kijk bij de het bovenaan genoemde Beste Grasmaaier Kopen voor de beste aanbieders die deze en andere goede grasmaaiers tegen de laagste prijs aanbieden.

Zie ook: 


Foto bovenaan: Bosch grasmaaier


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste grasmaaiers uit een Duitse test. Bij het bovenstaande Beste Grasmaaier Kopen vind je meer beste grasmaaiers uit de test, de goedkoopste winkels om een grasmaaimachine te kopen en een Grasmaaier Keuzehulp waarmee je je persoonlijk beste grasmaaier kunt vinden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.