Beste printers uit de test voor thuisgebruik of klein kantoor

Redactie     januari 01, 2018    

De beste printers voor thuisgebruik of een kantoor aan huis. Met de beste printer voor thuis uit de test in diverse categorieën. 

Beste printer test

Printers heb je in vele soorten en met vele toepassingen. Zoek je een printer om snel documenten mee uit te printen? Of vind je een hoge kwaliteit fotoprints veel belangrijker? Hier hebben we vijf winnaars van vergelijkende printertests voor je. 5 beste printers voor 5 verschillende toepassingen.


Deze printer test is al wat ouder. Kijk bij de recente printer testen voor een meer actuele printer test. Je vindt daar de beste printers voor thuis en kantoor in alle klassen. Met de beste fotoprinter, de beste laserprinter voor thuisgebruik, de beste goedkope all in one inkjet prnter en veel meer beste printers uit de test.

Welke printer is voor jou de beste?

Vijf verschillende test, vijf verschillende winnaars. Dat geeft wel aan dat wat de beste printer is van heel veel factoren afhangt. Wat voor de één de beste keuze is, kan voor de ander geen geschikte printer zijn. Maak daarom gebruik van de onderstaande Printer Keuzehulp van Coolblue als je een printer zoekt. Deze Printer Keuzehulp wijst je de weg naar de voor jou beste printers tegen de laagste prijs.

Hieronder vind je de top vijf van beste printers

Beste printer voor thuis: HP Envy 5640

De HP Envy 5640 is een echte allrounder die goede printjes aflevert, maar ook heel betaalbaar is. Een ideale printer voor thuis dus. Met de HP Envy 5640 kun je printen, scannen en kopieeren. Het is officieel een fotoprinter, dus de kwaliteit van foto's en kleurendocumenten is zeer goed bij deze relatief goedkope printer.

HP printer voor thuisgebruik

De HP Envy 5640 is aan te sturen via een usb-kabel maar ook draadloos via Bluetooth, WiFi (direct en via netwerk) en Airprint.

Meer informatie: Test goedkope printers voor thuis


Beste printer voor het thuiskantoor: Canon MAXIFY MB5350

Kleine bedrijven en ZZP'ers die veel printen stellen heel andere eisen aan hun printer. Natuurlijk wil de zakelijke gebruiker ook een all-on-one printer zodat hij of zij naast printen ook kan scannen en kopiëren, maar de snelheid van de printer is nu van een groter belang. Ook automatische documenteninvoer is voor gebruik op kantoor thuis belangrijk.

Canon printer voor een kantoor thuis

De Canon MAXIFY MB5350 voldoet aan alle eisen en heeft bovendien lage printkosten. Alleen als fotoprinter schiet deze inkjet wat tekort.

Meer informatie: Test beste printer voor ZZP en MKB


Beste fotoprinter: Canon imagePROGRAF PRO-1000

Maar wat dan als je het printen voor foto's juist heel belangrijk vind? In onderstaande printertest vind je drie winnaars die uitblinken in het printen van foto's.  De Canon imagePROGRAF PRO-1000 is daarvan de allerbeste (voor professioneel gebruik).

Beste fotoprinter Canon

Maar er worden ook twee (veel goedkopere) alternatieven aangewezen voor thuisgebruik, waaronder de HP ENVY 5540 die ook al aangewezen is als beste goedkope printer voor thuisgebruik.

Meer informatie: Test fotoprinters


Beste zwart/wit laserprinter: Samsung Xpress M2835DW

Hierboven hebben we het telkens over inkjetprinters. Deze printers zijn goedkoop in aanschaf en zijn de beste keuze voor het printen van foto's. Maar wat als je echt veel brieven, rapporten en andere tekstdocumenten print? Een laserprinter is dan een betere keuze omdat deze veel lagere kosten per printje heeft.

Beste laserprinter thuisgebruik Samsung


En een laserprinter hoeft in aanschaf ook niet duur te zijn. Deze koop je namelijk ook al ruim onder de 150 euro, tenminste als je kiest voor een zwart/wit laserprinter. Ideaal voor het goedkoop printen van bulkwerk.

Meer informatie: Test laserprinters (zwart / wit)


Beste kleuren laserprinter: Dell E525w

Maar als je dan toch ook kleur wilt kunnen printen? Niet zozeer je vakantiefoto's (dan is een inkjet toch echt beter). Maar bijvoorbeeld graphics in rapporten? Dan is de Dell E525w een goede keuze.

Beste laserprinter kleur thuisgebruik HP

Kijk op TestResults.nl bij de printer tests voor de meest actuele tests van alle soorten printers.


Zie ook:

Foto bovenaan: HP Officejet printer


Onderwerp:
Zoek je de beste printer voor thuis of kantoot? Hier de beste printers voor thuisgebruik en voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis. Met de beste fotoprinter, laserprinter en all in one inkjet printer voor thuisgebruik. Met aanbiedingen van alle goede printers voor thuis en op het werk.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.