Beste smartwatch 2016-2017

Redactie     januari 01, 2018    


Wil je graag een smartwatch? Dan heb je aan keuze niet te klagen. Maandelijks komen er nieuwe slimme horloges bij. Maar wat zijn goede smartwatches? Hier de top vijf van een smartwatch test.


Deze test is in Engeland uitgevoerd door PC Advisor. Dit tijdschrift riep de Huawei Watch uit tot beste smartwatch 2016 / 2017.


Dit is de smartwatch top 5

1. Huawei Watch
2. Apple Watch Series 2
3. Motorola Moto 360 2
4. Samsung Gear S2
5. Fossil Q Founder

Deze en andere slimme horloges zijn goedkoop te koop bij de beste winkels om een smartwatch te  kopen. Kijk daar voor alle prijzen en details.

De beste smartwatch: Huawei Watch

Het Chinese Huawei maakt steeds meer naam met goede producten. Met hun smartphones winnen ze de ene naar de andere test en nu is hun intelligente horloge(heel simpel Huawei Watch genoemd) uitgeroepen tot beste smartwatch. Qua prijs behoort de Huawei Watch niet tot de allerduurste horloges, maar de prestaties zijn top.


De Huawei Watch biedt alle mogelijkheden van Adroid Wear. Daarnaast kun je kiezen uit 40 verschillende horloge-designs. Iedere dag een ander horloge, en dan heb je er nog tien over! Verder beschikt het horloge over veel extra's zoals een hartslagmeter, een stappenteller, een caloriemeter, een bewegingssensor (voor lopen en fietsen) en een barometer. Met deze beste smartwatch uit de test sta je in contact met het gezondheidsplatform van Huawei waarop je kunt zien hoe het met je gezondheid gesteld is en of deze verbetert.

Nadelen kent de Huawei Watch nauwelijks. Of het moet het ontbreken van een GPS-ontvanger zijn.

Deze smartwatch en andere goede slimme horloges koop je goedkoop bij de bovenstaande beste winkels om een smartwatch te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.