Beste navigatiesysteem top 5 (volgens Consumentenbond)

Redactie     januari 01, 2018    


De Consumentenbond heeft navigatiesystemen voor in de auto getest. De navigatiesystemen van het merk TomTom sprongen er bovenuit. De eerste acht plaatsen in de testresultaten werden door een TomTom navigatiesysteem ingenomen. Hieronder de top vijf.


Top 5 navigatiesystemen volgens test Consumentenbond

1. TomTom Start 25M
2. TomTom Start 20M
3. TomTom Go 61
4. TomTom Go 610
5. TomTom Go 6100

De al wat oudere TomTom 25M en zijn kleinere goedkopere variant de TomTom 20M eindigde bovenaan. De 25M werd door de Consumentenbond uitgeroepen tot het beste navigatiesysteem voor in de auto, de TomTom Start 20M eindigde als tweede in de test en kreeg het predicaat Beste Koop.

Kijk voor meer informatie over de test navigatiesystemen voor in de auto op  bij de testen van navigatiesystemen op TestResults.nl. Je vindt daar ook andere (veel recentere!) testen van navigatie.

Achter de winnende TomTom Start navigatiesystemen volgde een reeks TomTom Go's gevolgd door enkele modellen uit de Garmin NĂ¼vi serie en een reeks Mio Spirit navigatiesystemen. Met de TomTom Start 25M of de 20M ben je het beste af, maar de TomTom Start 40, 50 en 60 scoorde een stuk minder.

Kijk bij het bovengenoemde artikel op TestResults.nl voor meer informatie over de test en de TomTom Start navigatiesystemen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.