Inkjet printer top 5

Redactie     december 03, 2018    De inkjet printer is de meest populaire printer voor thuisgebruik. Het zijn goedkope printers die een betere kwaliteit leveren bij het printen van foto's en andere kleurenprints. Hier de inkjet printer top vijf.


Onderstaande inkjet top vijf is gebaseerd op de verkopen van inkjet printers bij Bol.com. Bol is één van de beste winkels om een printer te kopen.

Inkjet printer top 5

Per 3 december 2018

1. HP DeskJet 2632 - All-in-One Printer
2. Canon PIXMA MG3650 - All-in-One Printer
3. HP Envy 5030 - All-in-One Printer
4. Canon PIXMA MG5750 - All-in-One Printer
5. Epson WorkForce 2750DWF - All-in-One Printer

All in one deskjet printer het meest populair

We schreven het al, de inkjet printers zijn voor thuisgebruik veel meer populair (en ook beter geschikt) dan laserprinters. Dit ondanks hun hogere printkosten door duurdere printerinkt. Laserprinters hebben lagere printkosten maar zijn veel minder goed in het printen van kleurenfoto's. En dat is toch iets waar de meeste consumenten veel waarde aan hechten.

Binnen de inkjet printers zijn de all-in-one printers weer het meest populair. Met een all-in-one kun je niet alleen printen, maar ook kopiëren en scannen. Voor het kopiëren hoeft zelfs geen computer aangesloten te zijn. Een goede all-in-one inkjet printer kun je als vrijstaand kopieerapparaat gebruiken. En dan te bedenken dat je voor vier a vijf tientjes al een goede all-in-one inkjet printer kunt kopen!

Draadloos printen via WiFi

Een andere eis die de meeste kopers aan hun nieuwe inkjet printer stellen is de mogelijkheid om draadloos te kunnen printen. In de meeste huishoudens is tegenwoordig een WiFi netwerk aanwezig. Let er bij de aanschaf van je nieuwe inkjet printer op of deze WiFi ondersteunt (dit is tegenwoordig meestal het geval). Je kunt dan vanuit iedere plek in huis je printopdrachten naar de printer sturen. Niet alleen vanaf een computer, maar ook vanaf een smartphone of tablet.

Kijk bij bovenstaande beste winkels om een printer te kopen voor alle printers, alle mogelijkheden, alle specificaties en alle prijzen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.