Goedkope barbecue onder de 50 euro

Redactie     februari 18, 2019    


Ben je op zoek naar een mooie en goede barbecue voor weinig geld? Kijk dan hier voor de top vijf van barbecues onder de 50 euro.


Deze top vijf is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol.com. Alle onderstaande barbecues zijn te koop bij Bol. Kijk voor meer informatie bij de beste winkels voor een barbecue. Daar koop je de beste barbecues tegen de laagste prijs.

1. Merkloze gietijzeren potkachel met rooster (29,95 euro)

Eigenlijk een buitenkachel, maar dankzij het meegeleverde rooster ook als barbecue te gebruiken. Zo veel mogelijkheden voor zo weinig geld! Deze verbazend goedkope buitenkachel / houtskoolbarbecue ziet er mooi en sfeervol uit. De potkachel neemt weinig ruimte in en staat stabiel.


2. Notebook vuurkorf en houtskoolbarbecue (24,95 euro)

Nog zo'n voordelige twee in één vuurkorf / houtskoolbarbecue. Deze barbecue van het merk Notebook heeft een veel moderner uiterlijk dan de bovenstaande potkachel. Bovendien kun je de Notebook vuurkorf / barbecue inklappen zodat je hem heel compact kunt wegbergen. Ingeklapt is deze barbecue maar 3 centimeter dik! Hij wordt geleverd met een opbergtas zodat je het pakketje ook heel makkelijk kunt meenemen.


3. THM kogelbarbecue (27,99 euro)

Liever een "echte" barbecue? Dat kan ook voor heel weinig geld. Deze barbecue op wielen heeft alles. Zoals een geëmailleerd deksel, een geëmailleerde ketel, een opvangschaal voor as, een aluminium ventilatierooster, drie bakelieten handvatten en stevige wielen en poten. Door de kogelvorm wordt de hitte optimaal benut. Ongelofelijk voor zo weinig geld!4. BBQ Collection Patio Houtskoolbarbecue (30,63 euro)

Een bijzonder goede barbecue voor een bijzonder lage prijs. Het deksel is gemaakt van staal en beschikt over een hitteschild. Een echte barbecue voor echt barbecueplezier en een echte heerlijk rokerige barbecuesmaak.
5. VidaXL Minnesota vierkante houtskoolbarbecue (44.99 euro)

Een grote barbecue (75 bij 28 centimeter) voor een zeer lage prijs. Met deze barbecue kun je gerust een BBQ organiseren voor een groep mensen. Ideaal voor grillen, bakken en roken.


Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om een barbecue te kopen voor alle informatie over deze en andere barbecues.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.