Goedkope hybride fiets (max 350 euro)

Redactie     januari 01, 2018    


Een hybride fiets is een sportieve fiets die het goede van een stadsfiets en een racefiets in zich verenigd. Deze fietsen hebben de reputatie duur te zijn maar dat dat ook anders kan bewijst de top vijf van goedkope hybride fietsen. Deze toer-hybrides zijn allemaal onder de 350 euro.Een hybride fiets (of toerfiets, of tourfiets) is een sportieve lichte fiets met veel versnellingen. Het is een ideale fiets voor lange fietstochten. Maar een hybride fiets beschikt ook over al het gemak en comfort van een luxe stadsfiets. Een goede bagagedrager, een kettingkast, goede verlichting, spatborden,... Ook al het gemak en veiligheid is op een hybride fiets aanwezig. Deze fiets kun je dus ook gebruiken voor dagelijkse ritjes naar het werk, school en winkels.

Kortom een hybride fiets is een echte allrounder. En zo'n hybride fiets hoeft niet duur te zijn. De Fietsen Blog selecteerde er vijf van minder dan 350 euro!

De top vijf van goedkope hybride fietsen:

  1. Trekking Alivio
  2. Matra Competition 21V
  3. Stokvis Elise
  4. Cross Areal Eco
  5. Ferrini Beverly 7V
Alle informatie en prijzen van deze goedkope hybride fietsen zijn te vinden op de pagina met goedkope hybrides op DeBesteFietsen.nl.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.