Goedkope elektrische fiets top 5

Redactie     maart 03, 2016    


Voor een elektrische fiets van een merk als Sparta of Gazelle ben je al snel tegen de 2.000 euro kwijt. Dat zijn bedragen die niet voor iedereen op te brengen zijn, vooral niet als je als echtpaar twee elektrische fietsen wilt kopen. Maar er zijn aanmerkelijk goedkopere alternatieven. Hier een top vijf met elektrische fietsen die allemaal minder dan 1.000 euro kosten.

En toch zijn dit allemaal serieuze stadsfietsen met alles er op en er aan. Zelfs versnellingen. Vier van de vijf goedkope e-bikes uit de top vijf van goedkope elektrische fietsen hebben zelfs 7 versnellingen, 1 e-bike uit de top vijf heeft 3 versnellingen.

Alle goedkope elektrische fietsen uit de top vijf zijn van het merk Cross. Dit merk is exclusief te koop bij MatraBike. Kijk daar voor alle informatie over onderstaande fietsen.

Top 5 goedkope elektrische fiets

  1. Cross E-cruiser, 799 euro
  2. Cross E-Trendy City N3, 899 euro
  3. Cross E-City Wave N7, 899 euro
  4. Cross E-City Urban N7, 999 euro
  5. Cross E-City MPF, 999 euro

Beste prijs / kwaliteit verhouding volgens de ANWB

Maar is goedkoop duurkoop? Hoe staat het met de kwaliteit van deze elektrische fietsen? Die verrast want ondanks hun extreem goedkope prijs zijn het hele degelijke fietsen met goede onderdelen (veel van Shimano), een goede actieradius en een goede elektrische motor en accu. De ANWB bekroonde in 2015 bij de ANWB fietstest de Cross E-Trendy City dan ook als elektrische fiets met de beste prijs/ kwaliteit verhouding. Deze goedkope elektrische fiets kreeg 4,5 van de maximaal te behalen 5 sterren.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.