De beste kinderfietsen

Redactie     februari 21, 2019    


Een goede kinderfiets is erg belangrijk. Niet alleen omdat een kinderfiets tegen een stootje moet kunnen, maar omdat er niets zo belangrijk is dan de veiligheid van je kind. Daarom kijken we hier naar de top 5 van goede merken kinderfietsen. Bij al deze fabrikanten kun je terecht voor een goede meisjesfiets of jongensfiets.


1. Volare kinderfietsen

Volare is een groot Nederlands merk kinderfietsen. Ze maken veel leuke fietsen voor peuters tot kinderen in de lagere schoolleeftijd. Stoere fietsen, lieve fietsen, maar ook veel hippe trendyfietsen zoals kindervarianten op een cruiser of een omafiets. Volare fietsen zijn heel goed van kwaliteit en gaan lang mee. Het zijn uitstekende kinderfietsen die tegen een stootje kunnen.
Meer informatie en aanbiedingen Volare fietsen2. Alpina kinderfietsen

Ook het fietsenmerk Alpina heeft een grote naam als het op de kwaliteit, de veiligheid en de uitstraling van kinderfietsen gaat. Niet voor niets kom je Alpina kinderfietsen zo vaak tegen op het schoolplein, het zijn prachtige jongensfietsen en meisjesfietsen. Alpina kinderfietsen worden gemaakt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Het zijn prachtige fietsen om te zien van hoge kwaliteit. Een echt A-merk, en kinderen zijn dol op Alpina kinderfietsen.
Informatie en aanbiedingen Alpina fietsen


3. Puky kinderfietsen

Puky is een Duits merk kinderfietsen dat vooral fietsen voor kleine kinderen verkoopt. Zo zijn de Puky loopfietsen erg populair, maar ze hebben ook een mooie collectie jongensfietsen en meisjesfietsen voor wat oudere kinderen (tot 8 a 10 jaar). Puky fietsen worden met heel veel zorg ontwikkeld en gemaakt. Het zijn fietsen die heel gezond en veilig zijn voor je kinderen.
Informatie en aanbiedingen Puky fietsen


4. Loekie kinderfietsen

Nog zo'n fabrikant van goede veilige kinderfietsen is Loekie. Dit Nederlandse merk kinderfietsen mikt nog meer dan Puky op de jongste kinderen. Er zijn Loekie jongensfietsen en meisjesfietsen voor kinderen van 3 jaar tot circa 7 jaar. Evenals voorgaande merken zorgt Loekie voor een bijzonder goede mix van een veilige fiets van hoge kwaliteit met een kinderfiets met een cool uiterlijk dat kinderen aanspreekt.
Informatie en aanbiedingen Loekie fietsen5. Yipeeh kinderfietsen

Yipheeh is een zustermerk van Volare (zie hierboven). Beide merken kinderfietsen zijn eigendom van E&L Cycles uit Volendam. Onder de naam Yipeeh maken ze loopfietsen en kinderfietsen van 12 t/m 16 inch. Evenals Volare fietsen zijn Yipheeh kinderfietsen fietsen van hoge kwaliteit.
Informatie en aanbiedingen Yipeeh kinderfietsen


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.