Offertes voor een klus online aanvragen

Redactie     januari 01, 2018    


Je kent ze vast wel die websites waarbij je in één keer gratis en vrijblijvend een offerte kunt aanvragen bij schilders, loodgieters en andere vakmannen en klusjesmannen. Hoe interessant zijn deze gratis offerte diensten? Hier een top vijf van redenen om er wel of niet gebruik van te maken.


1. Online offertes aanvragen, snel en makkelijk

Op de gratis offerte site beschrijf je één keer je klus en vervolgens ontvang je de offertes van vakmensen. Dat gaat per e-mail, dus je hebt alle prijzen en gegevens op papier / scherm. Zo is alles heel goed te vergelijken. De beste aanbieder geef je de opdracht of laat deze langskomen voor een definitieve offerte.

2. Alleen geschikte vakmannen

De site controleert de ingeschreven vakmannen dus deze zijn goed. Bovendien zal een vakman alleen reageren als hij de klus ziet zitten. En bovendien, een slechte recensie op de site is dodelijk voor opdrachten in de toekomst.

3. Op korte termijn beschikbaar

Een schilder, timmerman, loodgieter, stukadoor of andere vakman die de komende weken vol met werk zit zal niet reageren op deze klus. Over het algemeen zijn alle vakmensen die reageren op korte termijn beschikbaar voor de klus en ze zijn gemotiveerd om deze goed uit te voeren.

4. Veel lagere prijzen door concurrentie

Een vakman of klusbedrijf die via zo'n site zijn diensten aanbiedt weet dat hij niet de enige is die een offerte uitbrengt. Een te hoge prijs zal de klusser meteen buitenspel zetten. Hij zal dus goedkoop zijn diensten aanbieden. Dat kan heel veel geld schelen. Uit een onderzoek van de Consumentenbond (april 2015) bleek dat bij een op een "normale" manier uitgebrachte offertes de uurtarieven van de één vaak meer dan drie keer hoger waren dan bij de ander! Het kan dus geen kwaad als een schilder, loodgieter, timmerman, klusjesman of andere vakman weet dat hij op prijs afgerekend wordt.

5. Gratis, anoniem en geheel vrijblijvend

Voor jou als opdrachtgever is het aanvragen van de offertes gratis. Bovendien verplicht het je tot niets (je hoeft de klus helemaal niet te laten uitvoeren) en het is anoniem. De vakman kan alleen via de site reageren,

Volop redenen dus om zo'n offerte site eens te proberen als je een loodgieter, elektricien, timmerman, klusjesman, schilder, tegelzetter, stukadoor, tuinman, laminaatlegger of andere vakman zoekt.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.