Beste middelbare school fiets meisjes

Redactie     februari 18, 2018    

Op zoek naar de beste middelbare school fiets? Hier de beste middelbare school fiets voor meiden uit de test van AD en Fietsersbond.

Als je zoon of dochter naar de middelbare school gaat heeft hij of zij misschien een nieuwe fiets nodig. Dat moet een goede, degelijke en veilige middelbare school fiets zijn, maar ook een coole fiets. Dat is namelijk de eis van de meisjes en jongens die er op moeten rijden. De beste schoolfiets vinden kan dus best een uitdaging zijn.

BPS beste middelbare school fiets meiden

Daarom hier de top vijf van Beste middelbare school fietsen voor meiden. Schoolfietsen die sterk en veilig maar ook cool zijn.


Hieronder vind je de top vijf van beste Beste middelbare school fietsen voor meisjes. Kijk bij de beste schoolfietsen voor jongens als je een fiets voor je zoon zoekt.

Schoolfiets test AD en Fietsersbond

Deze top vijf voor middelbare school fiets meisjes is een resultaat van de 'brugpieper-fietstest" die het Algemeen Dagblad in samenwerking met de Fietsersbond organiseerde. Hierbij werden de fietsen door een deskundige van de Fietsersbond geselecteerd en technisch onder de loep genomen, en door toekomstige brugklassers in de praktijk getest. Vooral de mening van de scholieren over de geselecteerde fietsen was van groot belang.

BSP fiets de beste schoolfiets meisjes

Bij de meiden was de winnaar heel duidelijk. De meisjes kozen unaniem voor de BSP Metropolis. Een niet voor de hand liggende winnaar van de verkiezing van beste middelbare school fiets meisjes maar wel een heel duidelijke overwinning. Deze schoolfiets scoorde namelijk een 9,7 als rapportcijfer.

BSP is een Nederlands merk fietsen (met zijn hoofdkwartier in Utrecht) dat heel goede fietsen maakt. Zowel "gewone" fietsen als de BSP Metropolis als bijvoorbeeld elektrische fietsen. BSP is als Nederlands fietsenmerk veel minder bekend dan bijvoorbeeld Sparta, Gazelle of Batavus, maar dat is onterecht. Dat bewijst deze test van schoolfietsen maar weer eens. Kijk bij alle informatie en aanbiedingen van BSP fietsen voor meer informatie over BSP.

De top 5 van beste middelbare school fiets meisjes
  1. BSP Metropolis (9,7)
  2. Cortina 4U Transport (9,3)
  3. Gazelle Miss Grace LTD (9,2)
  4. Azor Schiermonnikoog (8,0)
  5. Batavus Diva 3 Plus (7,3)

Zie ook:


Foto: BSP


Onderwerpen:
De BSP Metropolis is geste als beste schoolfiets meisjes in de middelbare schoolfietsen test van Fietsersbond en AD. Dit is de beste fiets voor middelbare school meiden. Ook meisjesfietsen van Cortina, Gazelle, Azor en Batavus scoorde goed in de middelbare school fiets test.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.