Beste middelbare school fiets jongens

Redactie     september 01, 2019    

De beste fiets voor de middelbare school. De Fietsersbond en het AD kozen de beste schoolfiets voor de middelbare school scholier.

Wat is de beste middelbare school fiets voor jongens? In samenwerking met de Fietsersbond ging het Algemeen Dagblad dat uitzoeken. Handig, want naar de beste schoolfiets, met een ideale mix van veiligheid, kwaliteit en betaalbaarheid is iedere ouder van een middelbare school scholier op zoek!De Fietsersbond selecteerde, op zoek naar de beste schoolfiets, een aantal fietsen die heel geschikt zijn voor jongens die naar de middelbare school gaan, en een groep jongens van circa 13 jaar voerde de test uit. Dit is de leeftijd waarop de meeste scholieren naar de middelbare school toe gaan en dus een goede schoolfiets nodig hebben


Daarvoor reden de jongens van het test team op een parcours op een schoolplein en door het drukke stadsverkeer van Utrecht. Tenslotte voerde een specialist van de Fietsersbond een technische controle op de fietsen uit.

De jongens kozen heel duidelijk voor de sportieve en stoere Batavus CNCTD.3. Een coole transportfiets met een opvallend goed rijcomfort. De Batavus CNCTD.3 krijgt in de schoolfiets test dan ook een rapportcijfer van 9,4.

Top 5 beste middelbare school fiets jongens

  1. Batavus CNCTD.3 (9,4)
  2. BSP Viking (8,1)
  3. Gazelle Duty NL (8,0)
  4. Cortina 4U Transport (7,8)
  5. Azor Jersey (6,2)
Ook de beste middelbare school fietsen voor meisjes zijn getest. Kijk voor de uitslag bij de beste schoolfietsen meisjes.

Zie ook: Meer beste fietsen

Foto: Batavus


Onderwerpen:
Wat is is de beste fiets middelbare school? Hier de beste middelbare school fiets voor een jongen. De beste jongensfiets voor de middelbare scholier.,

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.