Grasmaaiers. Verschillende soorten (voordelen en nadelen)

Redactie     augustus 01, 2020    


Grasmaaiers heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Hier een top vijf van de belangrijkste soorten grasmaaiers, hun voordelen en hun nadelen.


De Tuinblog heeft een overzicht gemaakt van alle voordelen en nadelen van de verschillende grasmaaiers. Kijk daar voor meer informatie.

1. Elektrische grasmaaiers

Duwen niet nodig. Deze grasmaaiers hoef je alleen een beetje bij te sturen. Nadeel is het snoer, het is opletten dat je deze niet in twee├źn maait. Ook is het snoer bij veel elektrische grasmaaiers te kort waardoor je nog een verlengsnoer nodig hebt. En natuurlijk heb je bij een elektrische grasmaaier een stopcontact in de buurt nodig.

2. Accu grasmaaiers

Bij een accu grasmaaier heb je al deze nadelen niet. Een ingebouwde accu zorgt er voor dat geen stroom nodig hebt. Nadelen: Een accu kan leeg en een accu grasmaaier is een stukje duurder dan een elektrische grasmaaier met snoer.

3. Hand grasmaaiers

In de winkels zie je ze steeds minder staan, grasmaaiers zonder motor. Ze zijn voldoende voor een klein tuintje, maar helaas verbazend duur in vergelijking met een elektrische grasmaaier. Wil je een voordelige hand grasmaaier, kijk dan op internet.

4. Robot grasmaaiers

Helemaal in opkomst. De robot grasmaaier die zijn werk doet terwijl jij met een koude cola vanaf het terras toekijkt. Robot stofzuigers zijn nog wel behoorlijk prijzig.

5. Benzine grasmaaiers

Herrieschoppers waarmee je snel een grote tuin kunt maaien. Op de zwaarste modellen kun je zelfs rondrijden.

Tip: Zoek je een goede grasmaaier tegen de laagste prijs? Op Beste Grasmaaier Kopen staan de beste aanbiedingen, de beste grasmaaiers uit diverse vergelijkende testen en ene Grasmaaier Keuzehulp die je helpt bij het vinden van de voor jou beste grasmaaier.

Zie ook: Tests, tips, laagste prijzen en andere informatie grasmaaiers.


Onderwerpen:
Robot grasmaaier, robotmaaier, benzinemaaier, handmaaier, accumaaier, elektrische grasmaaier, hand grasmaaier, accu grasmaaier.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.