De beste DECT telefoon

Redactie     februari 19, 2019    

Ondanks de populariteit van de mobiele telefoon worden vaste telefoonlijnen nog steeds veel gebruikt. Dit heeft alles te maken met de all-in-one abonnementen die providers zo goedkoop aanbieden.


De meeste telefoons die voor het vaste net gebruikt worden zijn draadloze DECT telefoons. Deze kun je in en rond het huis makkelijk bij je dragen, en ze bieden vele handige functies. Hier kijken we naar de top vijf van meest verkochte DECT telefoons.


Deze top vijf is afkomstig van de DECTtelefoonshop van CoolBlue. Hier koop je goedkoop een goede DECT telefoon die je dan binnen een dag zonder bezorgkosten wordt toegestuurd. Kijk voor deze en andere goede winkels in het overzicht beste winkels om een DECT telefoon te kopen.

Hieronder de top vijf met populaire DECT telefoons:

1. Gigaset A510A

De meest verkochte DECT telefoon van dit moment. Het is een voordelige DECT telefoon. Bij de DECTtelefoonshop koop je bijvoorbeeld een set met 3 van deze telefoons, 1 basisstation en 2 laadstations voor nog geen 77 euro. Ook sets met 2 of 4 handheld DECT telefoons zijn mogelijk en net zo goedkoop.

Maar de Gigaset A510A DECT telefoon is niet alleen goedkoop, het is ook een mooi toestel (winnaar van een Red Dot Award) met een handsfree-functie, een antwoordapparaat, nummerherkenning, doorverbind-mogelijkheden en een 4 achtergrondkleuren die geprogrammeerd kunnen worden op binnenkomende gesprekken.

2. Gigaset AL230A

Voor nog geen 60 euro heb je een set van 3 Gigaset AL230A DECT telefoons. Ook hier zijn versies met 2 of 4 handhelds beschikbaar. Het is een eenvoudige goedkope DECT telefoon, maar wel één met alle belangrijke functies. Zo is er een ingebouwd antwoordapparaat aanwezig met een opslagcapaciteit 25 minuten, kun je er handsfree mee bellen en is een adresboek met nummerherkenning aanwezig.


3. Gigaset C530A

Bovenstaande DECT telefoons bieden alles dat je nodig hebt voor een huistelefoon, maar wil je meer extra's dan heeft Gigaset ook de C530A DECT telefoon.

Deze beschikt bijvoorbeeld over een 1,8 inch kleurendisplay met 65.000 kleuren en achtergrondverlichting en over HSP-geluidstechnologie met een geluidskwaliteit van geweldige kwaliteit. De accu biedt 14 uur spreektijd en 300 uur stand-by tijd en op het interne antwoordapparaat kan wel 45 minuten aan berichten worden ingesproken. Deze berichten kun je zelfs van afstand afluisteren.Veel instellingen op de Gigaset C530A DECT telefoon zijn naar eigen smaak aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld specifieke melodieën aan belangrijke contacten koppelen zodat je als de telefoon overgaat al kunt horen wie er belt. En zo biedt de Gigaset C530A DECT telefoon nog veel meer luxe.

4. Philips D6052B/22

Niet alleen Gigaset maakt goede DECT telefoons. Een ander goed merk is Philips. Hun Philips D6052B/22 is de meest verkochte niet-Gigaset DECT telefoon.Sterke punten van deze Philips DECT telefoon zijn het grote helder 1,7 inch scherm, de uitgebreide privacymogelijkheden (bijvoorbeeld nummerherkenning, nummerblokkering, stilte-modus), het interne antwoordapparaat, de doorverbind-mogelijkheden en het telefoonboek voor 100 contacten. Ook het geluid is met echo-onderdrukking en  HQ-sound heel goed van kwaliteit.

5. Doro PhoneEasy 100w

Zoek je een DECT telefoon met grote toetsen? Kijk dan eens naar de Doro PhoneEasy. Deze DECT telefoon is zeer geschikt voor senioren. Niet alleen zijn de toetsen groot, ook de cijfers en letters op het display zijn fors. Het gespreksvolume en het belsignaal zijn extra luid in te stellen en deze draadloze DECT telefoon is geschikt voor het gebruik met een gehoorapparaat.Kijk bij de beste winkels om een DECT telefoon te kopen voor deze en veel meer goede DECT telefoons tegen de laagste prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.