Voordelen Popcorn Time (Popcorntime)

Redactie     januari 26, 2015    


Popcorn Time is een manier van on demand speelfilms en televisieseries kijken die enorm in opkomst is. In Nederland is het gebruik van PopcornTime al groter dan dat van Netflix. Waarom is PopcornTime zo populair? Hier de top vijf van redenen waarom PopcornTime het on demand filmprogramma van dit moment is. Hieronder de top vijf van voordelen van Popcorn Time:

Laten we duidelijk zijn. Popcorn Time stelt je in staat om naar films en series te kijken. Maar hiervoor betaalt PopcornTime geen vergoeding aan de rechthebbenden. PopcornTime is dan ook illegaal en het gebruik is illegaal. We raden dan ook niemand aan dit programma te gebruiken. Maar dat neemt niet weg dat wereldwijd miljoenen mensen dit wel doen. Hieronder de vijf belangrijkste redenen waarom:

PopcornTime is gratis

Zoals we al aangaven, Popcorn Time is illegaal en betaalt geen vergoedingen. Het is een piratensite zoals bijvoorbeeld ook The Pirate Bay dat is. Het voordeel  voor de gebruiker is dat ze het programma gratis kunnen downloaden en gebruiken. Ook voor het kijken naar films en series wordt geen vergoeding gevraagd en er zijn geen extra's waar je wel voor moet betalen.

Popcorn Time is actueel

Een ander groot voordeel van het illegale PopcornTime ten opzichte van legale diensten als Netflix, Videoland, Moviemax en Pathé Thuis is dat Popcorn Time veel eerder films en series kan aanbieden. Soms nog als ze in de bioscoop draaien, en soms nog voor ze in Nederland beschikbaar zijn. Er hoeft maar één persoon een kopie op internet te plaatsen en de film of serie kan zo beschikbaar komen. De Nederlandse ondertiteling wordt vaak door vrijwilligers verzorgd.

PopcornTime is makkelijk

PopcornTime werkt met torrents, maar daar merk je niets van. Normaal gesproken moet je op zoek naar een goede torrent en deze downloaden voordat je hem in een videoplayer kunt bekijken. Bij Popcorn Time is het een kwestie van de film of serie uit een lijst selecteren (of de titel in een zoekscherm ingeven)en je kunt (bijna) gelijk kijken. Omdat je al kijkt terwijl de download nog bezig is, is het voor een soepele doorgifte wel aan te raden de dowload even een voorsprong te geven door de film gelijk aan het begin een paar minuten te pauzeren.

Popcorn Time is reclamevrij

PopcornTime is geheel vrij van reclame. De films worden niet onderbroken en er is gedurende de film of serie ook geen reclame in beeld.

PopcornTime werkt op computers, telefoons, tablets en smart tv's

PopcornTime is er voor Windows, Android, Mac OS X, iOS en Linux. Je kunt het dus op de meeste computers, laptops, tablets, smartphones en smart-tv's gebruiken. Op een "ouderwetse" televisie kun je PopcornTime bekijken door zo'n geschikt apparaat met de TV te verbinden. Veel films en series zijn op Popcorn Time in hoge kwaliteit beschikbaar (720p HD of 1080p Full-HD).

Maar PopcornTime heeft ook nadelen. Kijk hier voor de top 5 nadelen van Popcorn Time.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.