De beste computers

Bas van Rijswijk     januari 28, 2015    


Wat zijn op dit moment de beste verkochte desktop-computers? Wij hebben hier de top vijf voor je.

Deze top vijf is afkomstig van de Computer Store van CoolBlue. Deze winkels verkoopt voordelig de computers van de meest belangrijke merken. Zodoende is hun top vijf een goede graadmeter om te zien welke computer het meest populair zijn. De Computer Store is bovendien een interessante winkel voor als je computer-apparatuur nodig hebt. Ze leveren binnen een dag alles zonder verzendkosten bij je thuis of op kantoor af.

Hieronder de top vijf van best verkochte desktop computers

1. MSI Wind Box (DC111-054EU)

Deze MSI Wind Box is klein en voordelig (nog geen 300 euro bij de Computer Store) maar wel krachtig. Zo beschikt deze Wind Box over een Intel Celeron dual-core 1037U processor, 4GB werkgeheugen, een Intel HD Graphics grafische chip en een harde schijf van 500 GB. Een compacte Mini PC voor op het bureau met de kracht van een zware desktop computer. Met WiFi, HDMI-aansluiting en 6 USB-poorten waarvan 2 keer USB 3.0. Windows 8 wordt meegeleverd. Zeer geschikt als mediacomputer, ook in de huiskamer.


2. Acer Aspire XC-605 I4513

Een desktop met een 1 TB harde schijf en een Intel Core i3 4150. Een goede PC met 6 GB werkgeheugen en een Intel HD Graphics 4400 grafische processor. Windows 8 wordt meegeleverd. WiFi, HDMI zijn aanwezig. Helaas ondersteunen de USB-poorten geen USB 3.0. Een betaalbare PC voor wie graag veel opslagruimte aan boord heeft.


3. HP Chromebox

Goedkoop (195 euro bij de Computer Store), klein, stil en snel. Klein genoeg om achterop een monitor te bevestigen. Maar let op, zoals iedere chromebox draait deze HP op het Chrome besturingsprogramma. Je kunt er dus geen Windows-programma's op draaien. Ook is er geen CD- of DVD-drive aan boord. Daarvoor is de HP Chromebox eenvoudigweg te klein. Je kunt er via USB wel een externe drive aan koppelen.


4. Acer Aspire TC-605 I7724

De krachtpatser uit de top vijf is van Acer. Met indrukwekkende specificaties. Wat dacht je van 3TB opslagruimte, 3 keer meer dan de nummer 2 uit deze lijst!  Ook het werkgeheugen is met 8GB indrukwekkend, evenals de Intel Core i5 4460 processor en de NVIDIA GeForce GTX 745 (4 GB) videokaart. Kies deze desktop als je het beste en het meest krachtige wil.

5. Acer Aspire TC-605 I5706

De derde Acer in de top 5. Deze Aspire is iets lichter dan de nummer 4 met een NVIDIA GeForce GT 705 (1 GB) videokaart en een 1 TB harde schijf in plaats van 3 TB. De processor en het werkgeheugen zijn wel gelijk.

Kijk op de Computer Store voor de prijzen en meer informatie. Daar vind je ook nog veel meer goede computers.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.
/* Google analytics */ /* einde Google analytics */