Top 5 Sinterklaas cadeaus 2014

Redactie     november 28, 2014    Wat zijn de meest populaire cadeaus deze Sinterklaas? Hier vind je de top vijf van het meest verkochte speelgoed en andere cadeaus voor Sinterklaas.


1. Super Sand Castle

Super Sand Castle is momenteel HET speelgoed. Onlangs werd dit bijzondere zandkasteel al uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar en ook bij de Sinterklaasinkopen voert Super Sand Castle de ranglijst aan. Super Sand is heel bijzonder speelzand dat je zelfs in de woonkamer of op je slaapkamer kunt gebruiken. Super Sand is schoon, je kunt het makkelijk opvegen, het droogt niet uit en het hecht bijzonder goed.


Je kunt Super Sand los kopen, maar ook in pakketten met vormen en gereedschappen. Super Sand Castel is zo'n pakket. Het is er helemaal voor gemaakt  om er kastelen mee te bouwen. Naar Super Sand bevat het pakket onder andere acht kasteel-vormen.
Alle informatie en aanbiedingen van Super Sand Castle

2. Vtech Little Love Pop

Vtech is een fabrikant van bijzonder elekronisch speelgoed voor kinderen. Ze maken bijvoorbeeld camera's en laptops voor kleine kinderen waarmee ze heel creatieve dingen kunnen doen. Hun Little Love pop is ook bijzonder. Dit is een sprekende pop die kan leren. De poppenmoeder kan de Vtech Little Love Pop leren praten, lezen en liedjes leren zingen in diverse fases. Kan de pop praten, lezen en zingen, dan kan je samen met de pop liedjes zingen of samen lezen uit één van de meegeleverde boekjes.
Alle informatie en aanbiedingen van de Vtech Little Love Pop

3. Pokemon Omega Ruby

Dit spel voor de Nintendo 2DS en 3DS is een enorme hit op dit moment.  Het betreft een moderne remake van een GameBoy Advance uit 2003. Train je Pokemon en ga duels aan met veel verschillende tegenstanders. Word jij de kampioen van de Pokemon League?
Alle informatie en aanbiedingen van Pokemon Omega Ruby

4. 30 Seconds

Een leuk gezelschapsspel voor jong en oud (er is ook een speciale Junior versie). Hoe goed kun jij personen en begrippen omschrijven? En hoe goed kun je ze raden? Met 30 Seconds strijd  je tegen een ander team of andere teams. Snelheid en de gave om duidelijke beschrijvingen te geven zijn van belang om dit spel te kunnen winnen.
Alle informatie en aanbiedingen van 30 Seconds

5. The Hobbit 2 (The Desolation of Smaug)

Een film maakt de top vijf compleet. Het betreft de tweede film uit de Hobbit triologie. Deel 3 gaat in december in de bioscoop premiere. De vijfde plek in de ranglijst wordt behaald door de DVD extended version, maar The Hobbit 2, The Desolation of Smaug is er ook op blu-ray.
Alle informatie en aanbiedingen van The Hobbit 2

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.