Top 5 zieligste actrices

Redactie     november 08, 2012    


Ze zijn beroemd, ze zijn rijk, ze hebben veel fans, maar toch zijn ze vaak zielig: Hollywood actrices.


Het dagblad BN De Stem ging in samenwerking met zijn lezers op zoek naar de vijf zieligste actrices. Dat resulteerde in de volgende top vijf:1. Lindsay Lohan
Deze dame haalde niet minder dan 42 procent van de stemmen. Als dat niet zielig is! Lindsay Lohan haar carriere begon als een komeet, maar tegenwoordig zie je haar alleen nog in de kranten en tijdschriften als ze dronken is, als ze brokken gemaakt heeft of als ze de gevangenis in moet. Zielig mens!

2. Paris Hilton
Is Paris Hilton eigenlijk een actrice? Afgezien van de hoofdrol haar gelekte homevideo heeft ze geen filmsuccessen achter haar naam staan. Maar ook al haar andere carrières mislukte jammerlijk. Best zielig!

3. Kristen Stewart
Kristen had een relatie met de knappe acteur Robert Pattinson en alle vrouwen waren jaloers op haar. Dat is absoluut niet zielig. Toen ging ze echter vreemd met haar regisseur van de film Snow White and the Huntsman en de relatie liep spaak. Dat is wel zielig! Het is zelfs zo zielig dat het goed is voor een derde plaats.

4. Amanda Bynes
Geen idee wie dit is. En dat is al zielig genoeg. Voor haar!

5. Christina Applegate
Die kennen we wel! Christina was Kelly in Married with Children. Maar,... dat was in de jaren 90 en sindsdien hebben we nooit meer iets nieuws van Christina Applegate gezien. En dat is best zielig.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.