Beste kledingwinkels online

Redactie     november 20, 2012    

Kleding vinden en kopen op internet is geen probleem, maar wat zijn nu de beste kledingwinkels online? Wij kijken hier naar de top vijf.


Bij het samenstellen van de top vijf van beste kledingwinkels keken we naar het assortiment, de prijzen en de leveringsvoorwaarden zoals verzendkosten, de mogelijkheid om te retourneren en de mogelijkheid om achteraf te betalen.

1. Nelly
Van oorsprong Zweedse modewinkel. De Ikea onder de kledingwinkels, met heel veel mooie maar betaalbare mode. Bij Nelly kun je terecht voor alle soorten mode voor dames, heren en kinderen. Nelly is pas sinds kort in Nederland actief, maar verovert zich razendsnel een vaste plek onder de beste kledingwinkels online. Voor ons de nummer 1!

2. Zalando
Zalando is in Nederland vooral bekend als schoenenwinkel maar schoenen vormen maar een klein deel van het assortiment. Bij Zalando kun je terecht voor alle soorten kleding en andere mode. De prijzen zijn laag, je betaalt geen verzendkosten, kunt gratis retourneren en betalen mag achteraf per acceptgiro. Absoluut een winkel die hoog in de top 5 van beste kledingwinkels online thuis hoort.

3. Wehkamp
Voormalig postorderbedrijf dat altijd helemaal met zijn tijd is blijven meegaan. De grote ervaring uit het verleden is een groot pluspunt voor Wehkamp, dat zich moeiteloos tussen de beste kledingwinkels weet te handhaven. Scherpe prijzen, een geweldig assortiment (o.a. met de collecties van Miss Etam en Scapino) en uitstekende leveringsvoorwaarden. Zo is achteraf betalen per acceptgiro bij Wehkamp nog steeds mogelijk. Alleen jammer dat Wehkamp aan verzendkosten blijft vasthouden. Dat kost ze een eerste plaats in deze top vijf van beste kledingwinkels online.

4. Vimodos
Vimodos is minder bekend dan zijn drie voorgangers, maar dat geldt niet voor de merken die Vimodos voert. Bij deze online modestad vind je kleding van topmerken tegen lage prijzen. De keuze is enorm. Vimodos berekent geen verzendkosten en levert razendsnel. Als je voor 21:00 uur bestelt ontvang je de volgende dag al je nieuwe kleding. verzenden en retourneren is gratis en achteraf betalen is mogelijk. Wat wil je nog meer?!

5. Sans
Deze winkel is onze grote verrassing in de top vijf van beste kledingwinkels online. Deze notering hebben ze vooral te danken aan hun prachtige collectie casual kleding voor dames en heren die tegen scherpe prijzen wordt aangeboden. Sans biedt topmerken tegen betaalbare prijzen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.