5 goedkoopste zorgverzekeringen 2017

Bas van Rijswijk     15:24    


Een basis zorgverzekering is in Nederland verplicht. Ook al zie je nooit een dokter, en geef je geen geld uit aan zorg, je moet je verzekeren. Dat is vervelend want een gemiddelde basis zorgverzekering kost ruim 100 euro per maand. Dat is veel geld voor iets dat je niet gebruikt! Gelukkig zijn er ook goedkopere opties. Hier de top vijf van goedkoopste zorgverzekeringen 2017.


Bij deze top vijf van goedkoopste zorgverzekeringen 2017 zijn we uitgegaan van een maximaal eigen risico van 885 euro (waarvan 500 euro vrijwillig). Normaal gesproken is zo'n hoog eigen risico niet aan te raden omdat je dan niet of nauwelijks aan declareren toekomt. Maar hier gaan we er van uit dat declareren niet belangrijk is en dat je alleen maar een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering wilt hebben.

De Top 5 goedkoopste zorgverzekeringen

  1. ZieZo (Vanaf 71, 95 euro)
  2. Zekur (Vanaf 77,95 euro)
  3. De Friesland (Vanaf 77,95 euro)
  4. Anderzorg (Vanaf 78,- euro)
  5. Ditzo (Vanaf 78,45 euro)


En het kan nog goedkoper

Het kan zelfs nog goedkoper. Als je per jaar (vooruit) betaalt krijg je van de meeste zorgverzekeraars een leuke korting. Dat geldt bij vier van de vijf bovenstaande zorgverzekeraars (alleen bij Zekur niet). Bij de ZieZo zorgverzekering kun je zo de kosten per maand terugdringen tot maar 69,79 euro!

De goedkoopste: ZieZo

De ZieZo zorgverzekering 2017 is in feite een Zilveren Kruis zorgverzekering. ZieZo is hun budget-merk. Ze mikken op mensen die zo min mogelijk voor hun zorgverzekering willen betalen. Naast de goedkope basisverzekering bieden ze ook een voordelige (en beperkte) aanvullende verzekering en een tandartsverzekering.

Met de ZieZo zorgverzekering mikt Zilveren Kruis vooral op jongeren (mensen onder de 30 betalen voor de aanvullende verzekering en tandartsverzekering zelfs minder dan 30 plussers), maar iedereen kan deze goedkope zorgverzekering afsluiten. Kijk bij Ziezo (link hierboven) voor alle informatie over de goedkoopste zorgverzekering van 2017.

Kies de goedkoopste zorgverzekering 2017 met jouw wensen

De berekeningen voor de goedkoopste zorgverzekering 2017 zijn afkomstig van Independer. Bij Independer kun je in een minuutje tijd de beste / goedkoopste verzekering vinden die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Want misschien wil je een lager eigen risico, en dan is ZieZo ineens niet meer de goedkoopste. Of je wilt meer keuze uit zorgverleners. Dan komen er ook andere zorgverzekeringen beter uit de bus. Gebruik Independer om dat snel te achterhalen en sluit de voor jou persoonlijk beste en goedkoopste zorgverzekering 2017 af.

Bovendien krijg je als je een zorgverzekering 2017 afsluit via Independer (dat kan o.a. bij ZieZo en Anderzorg) een tandarts-ongevallen verzekering helemaal gratis!

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.
/* Google analytics */ /* einde Google analytics */