Horloge top 10 (dames en heren)

Tips voor het goedkoop kopen van het voor jou beste horloge. Met een test, de horloge top 10, aanbiedingen en veel tips en informatie.

beste horloges test en aanbiedingen

Ook kijken we naar de beste horloge merken en naar specifieke soorten horloges zoals de smartwatch en het sporthorloge.

Horloge top 10

Welk horloge is momenteel het meest populair? Hier vind je de actuele horloge top tien van horloges voor dames en horloges voor heren  ( ).


Bovenstaande horloge top tien heeft betrekking op de verkopen van horloges bij Bol. Bol.com is één van de beste winkels om online een horloge te kopen. Bij deze winkels koop je goedkoop alle goede en populaire horloges.

Aanbiedingen horloges

Maar er zijn natuurlijk meer goede horlogewinkels online. Grote webshops met een groot en goed assortiment aan mooie horloges voor dames en heren
  
Kijk hieronder voor de aanbiedingen van deze winkels.


Smartwatch (slim horloge)


In de horloge winkels tref je tegenwoordig veel smartwatches (slimme horloges) aan. Een smartwatch is een horloge dat in verbinding staat met je telefoon (smartphone). Zodoende kun je informatie van je telefoon, zoals berichtjes, op je horloge lezen. De beste smartwatches zijn echte slimme horloges, die ook zonder smartphone, dus zelfstandig, apps kunnen draaien.


Liever een stijlvol klassiek horloge of ander analoog horloge? Geen probleem. Bij de beste winkels om een horloge te kopen hier boven vind je deze horloges op grote schaal. Allemaal goed, mooie en stijlvolle horloges voor dames en heren.

Sporthorloge

Een horloge kun je dragen om te zien hoe laat het is, een horloge kun je dragen als sieraad of als verlengstuk van je telefoon, maar een horloge kun je ook gebruiken om je sportieve prestaties te meten. Bijvoorbeeld met een sporthorloge. Vaak voorzien van een stappenteller, snelheidsmeter, hoogtemeter, hartslagmeter en soms zelfs met analyse van al deze gemeten informatie. Hieronder vind je de beste sporthorloges uit de test. O.a. voor hardlopen, fietsen, zwemmen, fitness enz.

Een horloge voor iedere stijl

Een horloge is meer dan een accessoire dat de tijd aangeeft, het is een deel van je outfit. En dan is het fijn als je kunt kiezen uit meerdere horloges. Veel dames en heren hebben daarom meerdere horloges, is verschillende kleuren en stijlen, zodat ze het horloge op hun outfit kunnen aanpassen.

Bijvoorbeeld een sportief sporthorloge voor bij je casual outfit en sneakers, en een klassiek ogend horloge voor bij je zakelijke outfit. En kijk ook eens naar de horlogebandjes die te koop zijn bij de aanbiedingen van de aanbevolen online horlogewinkels hierboven. 

Bij deze winkels koop je tegen lage prijzen horlogebandjes in vele stijlen, kleuren en materialen. Horlogebanden van staal, leer, kunststof, en zelfs van hout.

Een horloge is een grote uitgave, tenminste als je kiest voor een mooi horloge van één van de topmerken die horloges leveren.

Tag Heuer horloge


Top 5 tips kopen horloges

  1. Betaal niet teveel. Koop je horloge bij één van de winkels uit het bovengenoemde overzicht met aanbiedingen bij de beste winkels om goedkoop een horloge te kopen.
     
  2. Wil je een horloge met een batterij, met een opwindveer of wil je een zichzelf opladend horloge? Dit is een belangrijke optie bij het kiezen want het kan gaan irriteren als je op dit gebied voor het onjuiste horloge kiest.
     
  3. Is een horloge spatwater-bestendig of echt waterproof? Let hier goed op als je het horloge veel aan vocht en water blootstelt.
     
  4. Is het glas van mineraalglas of kunststofglas? Kunststof glazen  krassen veel sneller en worden dus veel eerder lelijk. Ook saffierkristalglas is erg sterk.
     
  5. Draag je het horloge tijdens het sporten? Dan is een goede sluiting extra belangrijk om te voorkomen dat je het verliest. Een hartslagmeter op het horloge kan dan ook interessant zijn.

Populaire horloge merken

Veel bekende merken maken goede horloges. Bekend zijn de horlogemerken Casio, TW Steel, Nixon, Ice-Watch, Pulsar, Timex, Festina, Swatch, Oozo en Seiko. 

Maar ook veel bekende modemerken maken schitterende horloges zoals Calvin Klein, Armani, Michael Kors, Esprit, Hugo Boss en Guess. 

Bij de bovenstaande winkels vind je vele duizenden horloges! Horloges voor dames, heren en kinderen. Polshorloges, maar ook ringhorloges, smartwatches, zakhorloges en verpleegsterhorloges.

Hieronder vind je een top 5 met vijf populaire horloge merken.

1. Casio horloges

Casio is al sinds jaar en dag één van de meest bekende en meest populaire merken horloges. Gewilde Casio modellen zijn de Casio G-SHOCK en Casio Baby-G horloges, maar het aanbod aan Casio horloges is veel groter en breder. Casio maakt horloges voor dames, heren en kinderen zowel analoog als digitaal.


2. Ice-Watch

Ice-Watch is één van de meest gewilde horloge merken van dit moment. Ice-Watch is een Belgisch horlogemerk dat pas sinds 2007 bestaat. Ice-Watch horloges zijn vaak opvallend gekleurde horloges en er is heel veel keuze. Niet alleen uit modellen, maar ook uit kleuren. En uit formaten, want bij Ice_Watch horloges kun je kiezen uit drie groottes: Ice-Watch Small, Unisex en Big-size.


3. TW Steel horloges

TW Steel staat bekend om zijn uitermate grote horloges. Zoek je een fors XXL horloge dan ben je bij TW Steel aan het juiste adres. Hoe groter hoe beter is het bij TW Steel. De horloges van dit merk zijn krachtig en robuust. TW Steel horloges waren in eerste instantie alleen voor mannen, maar tegenwoordig maken ze ook met succes dameshorloges.

4. Guess horloges

Het modemerk Guess is tevens één van de meest populaire horlogemerken. Het modieuze uiterlijk van Guess horloges heeft daar natuurlijk alles mee te maken. Guess horloges zijn echte sieraden om te zien. Je hebt ze in alle mogelijke vormen en modellen. Van heel klassiek tot heel modern. Van heel strak tot over the top. Guess horloges zijn er voor dames en voor heren.

Zoek je een horloge als sieraad? Kijk dan bij de Guess GC Watch collectie. Dit zijn de top-class horloges met veel goud, zilver en diamanten. Maar een eenvoudig horloge kan ook.

5. OOZOO horloges

Ben je op zoek naar een voordelig fashion horloge? Kijk dan eens naar de horloges van het hippe Nederlandse merk OOZOO. Er zijn bijzonder leuke OOZOO horloges te koop voor heren, dames en kinderen.

Deze OOZOO horloges zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd. Daarom kun je gerust een extra passend OOZOO horloge bij een nieuwe outfit kopen. Om de prijs hoef je het bij dit horlogemerk niet te laten.


Kijk bij de hierboven genoemde beste winkels voor voordelige horloges van al deze en andere horlogemerken.

Zie ook: Meer mode en horloges

Zie ook: 


Onderwerpen
Op zoek naar een mooi en goed horloge? Hier boven vind je de beste horloge. Kijk hier voor je beste horloge en koop alle goede horloges goedkoop. Een herenhorloge of dameshorloge. Een digitaal horloge, analoog horloge of slim horloge (smartwatch). Alle beste horloges vind je hier goedkoop.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.