Loopfiets top 5

Bas van Rijswijk     09:00    


Een loopfiets is een goede voorbereiding voor kleine kinderen op een echte fiets. Kinderen die op een loopfiets gereden hebben leren veel sneller op een gewone fiets rijden. Bovendien vinden peuters een loopfiets heel erg leuk speelgoed. Hier de loopfiets top vijf.

Deze top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, een aanbieder van honderden verschillende loopfietsen. Kijk hier voor al hun loopfietsen.

Loopfiets top 5


Loopfiets keuzehulp

Er is veel te kiezen bij de aanschaf van een loopfiets. Ga je voor een houten loopfiets of toch gewoon voor metaal? Voor een loopfiets met twee wielen, of voor een stabieler loopfietsje met 3 of vier wielen?

De onderstaande keuzehulp leidt je naar de voor jou beste loopfiets.Massieve banden of luchtbanden?

Een andere keuze die je maakt is voor de banden. Ga je voor een loopfiets met luchtbanden of voor massieve banden. Luchtbanden geven meer grip en zijn schokdempend en daardoor comfortabeler, maar ze kunnen wel lek. Een loopfietsje met massieve banden kun je ook in huis gebruiken.

Loopfiets van hout, plastic, metaal of aluminium?

Er is ook veel keuze uit materialen bij loopfietsen, en ieder materiaal heeft zijn voordelen en nadelen. Zo is hout mooi en duurzaam, maar een houten loopfiets moet je niet te vaak buiten laten staan (in de regen). Kunststof is makkelijk schoon te maken, heel licht en roest niet, maar is niet al te sterk. Metaal is juist wel heel robuust maar kan roesten. En aluminium is licht, duurzaam en roest niet.

Gebruik de bovenstaande keuzehulp om de beste loopfiets te vinden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.
/* Google analytics */ /* einde Google analytics */