Broodbakmachine (broodmachine) top 5

Bas van Rijswijk     11:04    


Met een broodbakmachine (ook wel broodmachine genoemd) bak je op een heel makkelijke manier je eigen brood. Lekker, vers en gezond. Hier de top vijf van broodbakmachines.

Deze top vijf is gebaseerd op de verkochte broodmachines bij de Broodbakmachinestore van CoolBlue. Bij CoolBlue kun je goedkoop een broodbakmachine kopen die dan zonder bezorgkosten thuis wordt afgeleverd. Tevens geven ze veel advies over broodbakmachines. Via de keuzehulp hieronder kun je snel en makkelijk je ideale broodbakmachine vinden.

Gebruik de keuzehulp om de voor jou beste broodbakmachine te vindenTop vijf broodbakmachines

Per 29 augustus 2016

1. Princess Wake Up 152006
2. Domo B3970
3. Inventum BM55
4. Unold 68415

5. Unold 8695

In deze top vijf tref je maar een beperkt aantal merken aan, maar er zijn veel meer fabrikanten van goede broodmachines zoals Moulinex, Philips, Domo, Moulinex en Kenwood. Al deze (en nog veel meer) broodbakmachines zijn in de bovenstaande keuzehulp opgenomen.

Tips voor bij de aanschaf van een broodbakmachine

  • Let bij het kopen van een broodbakmachine goed op de maat. Wil je grote broden kunnen maken, dan heb je een wat grotere broodmachine nodig. Een medium brood uit een broodbakmachine is ietsje kleiner dan een brood uit de winkel. Kleine broden zijn overigens best handig als je ze in wilt vriezen.
  • Let op de standaard programma's deze maken een broodbakmachine erg gebruiksvriendelijk.
  • Heeft een broodbakmachine een venster, dan kun je het bakproces goed in de gaten houden.
  • Een voordeel van een broodmachine is dat je lekkere broden kunt bakken met zaden, noten en vruchten. Deze ingredienten moeten tussentijds worden toegevoegd. Een broodbakmachine geeft een signaal als het daar tijd voor is. Er zijn ook luxe broodbakmachines die zelf de ingredienten op de juiste tijd kunnen toevoegen (automatische toevoeging).
  • Met een timer programma kan een broodmachine 's nachts zelfstandig brood gaan bakken. Verser brood bij het ontbijt kan niet! Maar pas wel op met verse ingrediĆ«nten als melk en eieren. De broodmachine moet dan op een koele plek staan.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.
/* Google analytics */ /* einde Google analytics */